Στέφανος Γιωτάκης

Παρασκευή με γκολ!

Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022 - 00:27

Τα πονταρίσματα τερμάτων έχουν την… τιμητική τους στο σημερινό μενού, με επιλογές από λιγότερο διαφημισμένες λίγκες.

Παρασκευή με γκολ!

«Φτωχή» κρίνεται η στοιχηματική Παρασκευή καθώς οι περισσότερες λίγκες έχουν ήδη κατεβάσει ρολά. Επιλέγω πονταρίσματα τερμάτων σε πρωταθλήματα δεύτερης… ταχύτητας, όπου δεν μπλέκω με σημεία και ακολουθώ τους αριθμούς.

Ξεκινώ με τον συνδυασμό over με goal/goal στο ματς της Λίντσερ με την Αντμίρα Βάκερ στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ Αυστρίας. Μονόπλευρο τοι κίνητρο καθώς οι γηπεδούχοι εξασφάλισαν την παραμονή ενώ οι φιλοξενούμενοι «παίζουν» τα ρέστα τους για την παραμονή. Η φόρμα τους δεν πείθει πάντως για να τους εμπιστευθώ καθώς έχουν περιοριστεί σε μόλις δύο τρίποντα στα δέκα τελευταία ματς. Είναι πάντως αναγκασμένοι να αγωνιστούν επιθετικά, η «χαλαρή» Λίντσερ αρέσκεται στα υψηλά σκορ και περιμένω έτσι το σκορ να… ξεφεύγει με γκολ εκατέρωθεν. Ο συνδυασμός γκολ/γκολ με over προσφέρεται στο 2.12.

Θα συνεχίσω την… περιήγηση στις λιγότερο διαφημισμένες λίγκες, με ποντάρισμα τερμάτων στην αναμέτρηση της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ με την Σίμπενικ «ακολουθώντας» τους αριθμούς. Ματς της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κροατίας με τις δύο ομάδες να έχουν… ξεμείνει από στόχους και έτσι περιμένω να αγωνιστούν χωρίς σκοπιμότητες. Οι γηπεδούχοι σκοράρουν με άνεση στα τελευταία ματς καθώς πριν την τελευταία αναμέτρηση με την «σφιχτή» Οσιγιεκ είχαν πετύχει έξι γκολ στα τρία τελευταία ματς.

Περιμένω μια από τα…ίδια καθώς και η Σίμπενικ αρέσκεται στα υψηλα σκορ καθώς προέρχεται από πέντε over με συνδυαστικό γκολ/γκολ στα έξι τελευταία ματς. Επιλέγω έτσι over 2.75 στο «διαβασμένο» 1.82. Καλές επιλογές.

EKTIMHΣΕΙΣ:

Λίντσερ – Αντμίρα Over & G 2.12
Λοκομοτιβα Ζάγκρεμπ - Σίμπενικ Over 2,75 1.82

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr