Στέφανος Γιωτάκης

Τελικός και γκολ!

Σάββατο, 21 Μαΐου 2022 - 00:40

Τα πλέι οφ στις Κάτω Χώρες υπόσχονται… φεστιβάλ τερμάτων, ενώ δοκιμάζω την τύχη μου σε ποντάρισμα τερμάτων και στον τελικό κυπέλλου.

Τελικός και γκολ!

Ο τελικός κυπέλλου μονοπωλεί το στοιχηματικό ενδιαφέρον στην χώρα ματς παρότι η αναμέτρηση του ΟΑΚΑ κρίνεται κάτι παραπάνω από αμφίρροπη. Το μοιρασμένο σετ μαρτυρά τις στοιχηματικές δυσκολίες της αναμέτρησης και μας στρέψει σε εναλλακτικούς δρόμους. Πέραν της ισοπαλίας, που αξίζει σε δελτίο με ζητούμενα, βρίσκω αξία σε επιλογές τερμάτων καθώς το αμφίτερμα προσφέρεται σε αποδεκτή τιμή. Θα ακολουθήσω τους αριθμούς και επιλέγω 2-3 γκολ που έχουν άλλωστε επιτευχθεί και στις αναμετρήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες στο 2022 και προσφέρονται στο ανταγωνιστικό 1.98.

Στην τελευταία στροφή των πλέι οφ Βελγίου, περιμένω… φεστιβάλ τερμάτων στο ματς της Γάνδης με την Σαρλερουά. Ματς χωρίς βαθμολογικό κίνητρο καθώς οι γηπεδούχοι κατέκτησαν ηδη την πρώτη θέση του ομίλου και οι φιλοξενούμενοι… ξέμειναν συνεπώς από στόχους και έτσι οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν με πολλές αλλαγές. Δεν θα μπλέξω με σημείο, περιμένω ένα… φεστιβάλ τερμάτων όπως συνηθίζει ιδίως η Σαρλερουά εσχάτως που μετρά πέντε κολλητά over 3,5 με συνδυαστικά γκολ/γκολ! Τα πονταρίσματα τερμάτων προσφέρονται πάντως σε «διαβασμένες» τιμές και έτσι θα προτιμήσω early goal στο 1.87 (γκολ πριν το 25’).

Τέλος, θα επιμείνω στην… αγαπημένη Β’ Ολλάνδίας όπου ποντάρω στον συνδυασμό γκολ/γκολ με over στον επαναληπτικό των πλέι οφ ανόδου/παραμονής ανάμεσα σε ΦΚ Αϊντχόφεν και Ντεν Χάαγκ. Οι Χάγενερς μας… δικαίωσαν στο πρώτο ματς καθώς επέστρεψαν νικητές και «πλήρωσαν» το διπλό με DNB. Επιλέγω το combo τερμάτων όπου αρέσκονται και οι δύο ομάδες, καθώς η Ντεν Χάαγκ το έχει επαληθεύσει και στα τρία ματς των πλέι οφ, ενώ η ΦΚ Αϊντχόφεν στα δύο από τα τρία ματς του έξτρα πρωταθλήματος. Αποδεκτό και το 1.70 στο αμφίτερμα και θα το συνδυάσω με over στο εξαιρετικό βάσει αριθμών 2,15. Καλές επιλογές.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 2-3 γκολ 1.98
Γάνδη – Σαρλερουά γκολ πριν το 25’ 1.87
ΦΚ Αϊντχόφεν – Ντεν Χάαγκ Over & G 2.15

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.