Στέφανος Γιωτάκης

Early goal και Αλκμααρ!

Κυριακή, 22 Μαΐου 2022 - 00:37

Τα πονταρίσματα τερμάτων έχουν την… τιμητική τους στο πρόγραμμα της Κυρτιακής με επιλογές από τα πλέι οφ στις Κάτω Χώρες.

Early goal και Αλκμααρ!

Η τελευταία αγωνιστική στα… βαριά χαρτιά της ποδοσφαιρικής Ευρώπης (Premier League, La Liga, Serie A), σηματοδοτεί ουσιαστικά και το φινάλε της… επίσημης στοιχηματικής σεζόν. Το Στοίχημα δεν σταματά βέβαια και στις επόμενες εβδομάδες θα… παλέψουμε με λιγότερο διαφημισμένες λίγκες που τα τελευταία χρόνια κερδίζουν ολοένα και περισσότερο έδαφος στην στοιχηματική προτίμηση.

Ξεκινώ με τα πλέι οφ Ολλανδίας και τον combo άσο της της Αλκμααρ με την Χέρενφεν στην ρεβάνς του πρώτου γύρου. Η ΑΖ έκανε τα εύκολα δύσκολα στο πρώτο ματς καθώς παρότι προηγήθηκε 2-1… κατάφερε να δεχτεί δύο τέρματα στις καθυστερήσεις. Περιμένω την αντίδραση της ομάδας του Πασκάλ Γιάνσεν που διαθέτει την ποιότητα και την εμπειρία για να αποφύγει τις… κακοτοπιές κόντρα σε μια ομάδα που η παρουσία και μόνο στην πρώτη οκτάδα αποτέλεσε επιτυχία. «Φαγωμένος» βέβαια ο άσος στο 1.45 και θα ρισκάρω συνδυάζοντας τον με αμφίτερμα στο υψηλότατο 3.10.

Ποντάρω και σε early γκολ στο ματς της Ουνιόν με την Αντβερπ στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ Βελγίου. Φινάλε με φεστιβάλ τερμάτων αναμένεται στο τελευταίο ματς των δύο ομάδων καθώς δεν υπάρχουν βαθμολογικές… εκκρεμότητες. Η Ουνιόν θα γιορτάσει την 2η θέση που αποτελεί κάτι παραπάνω από επιτυχία καθώς της χάρισε μια θέση στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ «Ευρωπαία» είναι και η Αντβέρπ παρότι κατέλαβε την τελευταία θέση στον όμιλο. Περιμένω συνεπώς ένα ματς χωρίς σκοπιμότητες με… χαλαρή διάθεση και αρκετά γκολ, όπως πάντως εκτιμούν και οι μπουκ. Ποντάρω έτσι σε γκολ πριν το 27’ στο 1.85.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Αλκμααρ – Χέρενφεν 1 & G 3.10
Ουνιον Σεν Ζιλουάζ – Αντβερπ γκολ πριν το 27’ 1.85

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr