Στέφανος Γιωτάκης

«Λεπτές» ισορροπίες στο Ρότερνταμ!

Τρίτη, 24 Μαΐου 2022 - 01:21

Ρίσκο με anytime σκορ στα πλέι οφ Ολλανδίας και ποντάρισμα σε… φεστιβάλ τερμάτων στην «μικρή» κατηγορία της Σουηδίας στο πρόγραμμα της Τρίτης.

«Λεπτές» ισορροπίες στο Ρότερνταμ!

Η εποχή της θερινής ραστώνης έφθασε για το στοίχημα καθώς οι επιλογές μας ολοένα και περιορίζονται άμα την ολοκλήρωση των «μεγάλων» ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Οι αγώνες πλέι οφ που έχουν… απομείνει όπως και οι τελικοι των ευρωπαϊκών διοργανώσεων που ακολουθούν κρατάνε ψηλά την στοιχηματική σημαία και σταδιακά άλλωστε θα ρίξουμε την «μίζα» καθώς θα παλεύουμε με λιγότερο διαφημισμένες λίγκες. Στο «φτωχό» πρόγραμμα της Τρίτης ποντάρω σε πλέι οφ Ολλανδίας και Β’ Σουηδίας.

Στον τελικό των πλέι οφ ανόδου/υποβιβασμού η Εξέλσιορ κοντράρεται με την Ντεν Χάαγκ για μια… θέση στον ήλιο της Α΄Κατηγορίας. Οι γηπεδούχοι με αργά αλλά σταθερά βήματα βρήκαν ρυθμό και πραγματοποίησαν την έκπληξη στον προηγούμενοι γύρο καθώς… πέταξαν εκτός πλέι οφ το φαβορί, Χεράκλες (Α΄Κατηγορία). Οι Χάγενερς από την άλλη είναι εξαιρετικοί στα πλέι οφ όπου μετρούν τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς. Περιμένω ένα άκρως ισορροπημένο ματς, το σετ μάλλοιν αδικεί τους φιλοξενούμενους ενώ τα πονταρίσματα τερμάτων προσφέρονται σε «διαβασμένες» τιμές. Το γκολ/γκολ προσφέρεται στο αδιάφορο 1.53 και θα ρισκάρω στο 1-1 anytime στο 2.18.

Θα δοκιμάσω την τύχη μου και στην «μικρή» κατηγορία της Σουηδίας. Αποφεύγω βέβαια σημείο σε ένα πρωτάθλημα που βρίσκεται ουσιαστικά στο ξεκίνημα του και η ειδησεογραφία είναι περιορισμένη και θα ακολουθήσω ουσιαστικά τους αριθμούς. Η Γιόνκεπινγκ υποδέχεται την Σκόβντε και το σκορ μπορεί να… ξεφύγει σύμφωνα με τα στατιστικά. Οι γηπεδούχοι μετρούν 8/8 over με συνδυαστικό γκολ/γκολ, στα έξι εξ αυτών μάλιστα σημειώθηκαν περισσότερα από τρία τέρματα! Ομάδα με «υψηλά» σκορ και η Σκόβντε που μετρά πέντε γκολ/γκολ με over και έτσι περιμένω… φεστιβάλ τερμάτων και επιλέγω ασιατικό over 2,75 στο 1.95.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Εξέλσιορ Ροτ. – Ντεν Χάαγκ 1-1 anytime 2.18
Γιόνκεπινγκ – Σκόβντε Over 2,75 1.95

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr