Στέφανος Γιωτάκης

Ταξίδι στην άκρη της (στοιχηματικής) γης!

Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022 - 01:10

«Φτωχό» κρίνεται το πρόγραμμα της Παρασκευής και θα… ταξιδέψουμε σε λιγότερο διαφημισμένες λίγκες.

Ταξίδι στην άκρη της (στοιχηματικής) γης!

Οι Παρασκευές παραδοσιακά αποτελούν από τις «γεμάτες» ημέρες καθώς περιλαμβάνουν μια… μυρωδιά από τις «φανταχτερές» λίγκες ( συνήθως ένα ματς από Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga), «ανοίγουν» την αυλαία των εκάστοτε αγωνιστικών σε Ολλανδία, Βέλγιο, Πορτογαλία ενώ έχουν «γεμάτη» δράση από την αγαπημένη Β΄ Ολλανδίας. Στα τέλη Μαϊου, το σκηνικό έχει μεταβληθεί, καθώς σήμερα έχουμε στην διάθεση μας αναμετρήσεις από Αίγυπτο, Ρουμανία, Βουλγαρία και λοιπές… παραδοσιακές δυνάμεις που δεν συγκινούν με μια πρώτη ανάγνωση.

Το Στοίχημα συνεχίζεται βέβαια και αφού «χαμηλώσουμε» την μίζα, θα δοκιμάσω την τύχη μου σε λιγότερο διαφημισμένες λίγκες. Ξεκινώ με τον συνδυαστικό άσο της Γουότερφορντ με την Τρίτι Γιουνάιτεντ στην «μικρή» κατηγορία της Ιρλανδίας. Η γηπεδούχος διάγει τις καλύτερες ημέρες της σεζόν καθώς προέρχεται από πέντε κολλητές νίκες με εξαιρετικές επιδόσεις σε άμυνα και επίθεση και δείχνει διάθεση να μπει στο… κόλπο για τον τίτλο. Η Τρίτι Γιουνάιτεντ παλεύει τα περισσότερο ματς καθώς είναι «κολλημένη» με την ισοπαλία φέτος, αλλά δείχνει να έχει συγκεκριμένο «ταβάνι». Ενισχύουμε τον «φτηνό» άσο με under 3,5 καθώς οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο αλλά το σκορ δεν θα ξεφύγει.

Με περισσότερο ρίσκο και ακόμη χαμηλότερο ποντάρισμα, θα επιλέξω το over 3,5 στο ντέρμπι του… φανταχτερού πρωταθλήματος των Ν. Φερόε ανάμεσα στην Β36 Τόρσαβν και την ΗΒ Τόρσαβν. Ακολουθώ τους αριθμούς ουσιαστικά, καθώς οι γηπεδούχοι μετρούν 5/6 over, οι φιλοξενούμενοι 5/7 και το σκορ μπορεί να ξεφύγει, όπως συνηθίζεται στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων.


ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Γουότερφορντ – Τρίτι Γιουνάιτεντ 1 & Under 3,5 2.10
Β36 Τόρσαβν – ΗΒ Τόρσαβν Over 3.5 2.20

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr