Στέφανος Γιωτάκης

Στη Πόλη του Φωτός και των… γκολ!

Σάββατο, 28 Μαΐου 2022 - 00:11

Ο πολυδιαφημισμένος τελικός της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης… υπόσχεται γκολ και θέαμα και τα πονταρίσματα τερμάτων έχουν την τιμητική τους!

Στη Πόλη του Φωτός και των… γκολ!


Και… τώρα τα σπουδαία στο «φανταχτερό» Champions League όπου διασταυρώνουν τα ξίφη τους δύο από τις μεγαλύτερες ομάδες της ηπείρου. Το σετ μάλλον αδικεί τους πολύπειρους Μαδριλένους που με μπροστάρη τον Μπενζεμά, έχουν εντυπωσιάσει φέτος και άφησαν μάλιστα εκτός συνέχειας του θεσμού όποιο φαβορί βρέθηκε στον δρόμο τους! Θα προτιμήσω έτσι τον combo συνδυασμό τερμάτων καθώς περιμένω γκολ και από τις δύο ομάδες, που επιθετικά διαθέτουν περίσσια ποιότητα.

Τέλος, θα ρίξω μερικά.. ψιλά και στον Ζούνιορ Βινίσιους να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα καθώς ο Βραζιλιάνος ίσως βρει έξτρα χώρο λόγω του… ειδικού σχεδίου αντιμετώπισης του Μπενζεμά, που θα σπαταλήσει αρκετές δυνάμεις από τους αμυντικούς της Ρεάλ.

Πέραν του πολυδιαφημισμένου τελικού, δοκιμάζω την τύχη μου και στην «μικρή» κατηγορία της Β’ Σουηδίας ποντάροντας στο over της αναμέτρησης Έστερ – Γιόνκεπινγκ. Οι γηπεδούχοι παρουσιάζονται ανταγωνιστικοί χωρίς όμως ανάλογη συνέπεια στην άμυνα και μετρά τέσσερα Over στα πέντε τελευταία ματς. Η Γιόνκεπινγκ είναι «κολλημένη» με τα υψηλά σκορ, μετρά τρεις σερί over 3,5 αλλά και οκτώ over με συνδυαστικό goal/goal και έτσι περιμένω… μια από τα ίδια. Καλές επιλογές.


ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Λίβερπουλ – Ρεάλ: Over & Goal/Goal 1.94
Λίβερπουλ – Ρεάλ: Ζούνιορ Βινίσιους anytime γκολ 3.00
Έστερ - Γιόνκεπινγκ Over 1.87

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr