Στέφανος Γιωτάκης

Για την μεγάλη επιστροφή η Ντεν Χάαγκ!

Κυριακή, 29 Μαΐου 2022 - 02:09

Ο άσος της Ντεν Χάαγκ κόντρα στην Εξέλσιορ αποτελεί την βασική επιλογή από το πρόγραμμα της Κυριακής.

Για την μεγάλη επιστροφή η Ντεν Χάαγκ!


Το πολυδιαφημισμένο ματς της Championship αποτελεί βέβαια το δυνατό χαρτί της ημέρας, αλλά προτιμώ να… απέχω στοιχηματικά. Η Νότιγχαμ έχει μεν το πρώτο λόγο, αλλά περιμένω μια «μάχη» ένεκα του τεραστίου κινήτρου και εκτιμώ πως το χαμηλό σκορ έχει τύχη. Το under προσφέρεται πάντως σε «διαβασμένες» τιμές και έτσι θα πάρω τα… κουβαδάκια μου για άλλες παραλίες.

Βασική επιλογή της ημέρας αποτελεί ο άσος της Ντεν Χάαγκ επί της Εξέλσιορ. Η Ντεν Χάαγκ ήταν καλύτερη στο πρώτο ματς και παρότι ισοφάρισε με γκολ στην εκπνοή, μάλλον αδικείται από την ισοπαλία καθώς σπατάλησε σωρεία ευκαιριών. Στην Χάγη έχει ανακοινωθεί ήδη sold και περιμένω τους γηπεδούχους να «εξαργυρώσουν» την εμπειρία τους. Έχει τύχη ο άσος στο 2.15, που μπορεί βέβαια να συνδυαστεί με ποντάρισμα τερμάτων όπως αρέσκονται οι δύο ομάδες.

Θα ποντάρω και στην «μικρή» κατηγορία της Σουηδίας που εσχάτως κερδίζει χώρο στην στοιχηματική προτίμηση ένεκα περιορισμένων βέβαια επιλογών. Η Έρεμπρο υποδέχεται την Μπρομαποϊκάρνα και θα εμπιστευθώ φόρμα και… φανέλα. Με δέκα βαθμούς από τα τέσσερα τελευταία ματς και πειστικές αμυντικά εμφανίσεις, οι γηπεδούχοι βρίσκουν σταδιακά ρυθμό όπως άλλωστε αναμενόταν καθώς αποτελεί μια από τις ομάδες που υποβιβάστηκαν πέρυσι και λογίζεται από τα φαβορί για την άνοδο. Μαχητική παρουσιάζεται και η Μπρομαποϊκάρνα που έχει όμως πιο «χαμηλό» ταβάνι και δεν πείθει πως μπορεί να φθάσει μέχρι το τέλος της διαδρομής. Καλές επιλογές.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Ντεν Χάαγκ – Εξέλσιορ 1 2.15
Έρεμπρο – Μπρομαποϊκάρνα 1 2.37

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr