Στέφανος Γιωτάκης

«Απόδραση» από το Μπέλφαστ

Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2022 - 00:25

Το κουπόνι επιτέλους… μεγάλωσε και οι «Εθνικές» επιλογές ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα της Πέμπτης

«Απόδραση» από το Μπέλφαστ

Μετά από αρκετές ημέρες απραξίας, το σημερινό πρόγραμμα αφήνει υποσχέσεις. Τις τελευταίες ημέρες… ταλαιπωρηθήκαμε από δύσκολες στοιχηματικά λίγκες και οι περισσότεροι «χαμηλώσαμε» την μίζα, επιλέγοντας πρωτίστως παιχνίδι σε live επιλογές για να διατηρηθούμε σε εγρήγορση.

Ο σταρ πάντως ντε Μπρόινε δεν… κρύφτηκε και χαρακτήρισε ως… αγγαρεία τις περισσότερες αναμετρήσεις για το Nations League. Οι ποδοσφαιριστές των ισχυρών ομάδων της Ευρώπης κουβαλούν κούραση από περισσότερα από 60 απαιτητικά ματς και τις τελευταίες ημέρες γίνονται γνωστοί αποκλεισμοί αρκετών σταρ (Κουρτουά, Τιάγκο, Βλάχοβιτ, Ιμόμπιλε) από τις αποστολές των Εθνικών.

Η αναμέτρηση της Εθνικής μας είναι διαφορετική ιστορία πάντως ένεκα της αλλαγής τεχνικού. Με τον Πογιέτ πλέον στον πάγκο, η Ελλάδα θέλει να δείξει κάτι νέο, κάτι διαφορετικό, ενώ οι ποδοσφαιριστές μπαίνουν στην διαδικασία να πείσουν το νέο τεχνικό. Η Β. Ιρλανδία δεν αποτελεί κάποιο φόβητρο, θα αγωνιστεί μαλιστα και με σημαντικές απουσίες και έτσι το διπλό έχει τύχη. Το 2.30 πλέον που έχει υποχωρήσει το διπλό δεν εντυπωσιάζει πάντως και έτσι θα ρίξω και μερικά… ψιλά σε τελικό σκορ 0-1 στο 5.80. Τέλος, θα ποντάρω και στο γκολ/γκολ της Σερβίας με τη Νορβηγία. Η Σερβία παραδοσιακά είναι μια ομάδα που… επιλέγει ματς ενώ η Νορβηγία πασχίζει να αποκτήσει ισορροπία ανάμεσα στην άμυνα και την επίθεση. Το γκολ/γκολ πληρώνει στο 1.95 και θα αποτελέσει μια από τις βασικές επιλογές της ημέρας.


ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:
Β. Ιρλανδία – Ελλάδα 2 2.30
Σερβία – Νορβηγία G 1.91

Fun Bet
Β. Ιρλανδία – Ελλάδα 0-1 5.80

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr