Στέφανος Γιωτάκης

Παρασκευή με γκολ!

Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2022 - 00:18

Οι αναμετρήσεις των εθνικών ομάδων «γεμίζουν» το πρόγραμμα της Παρασκευής όπου ξεχωρίζουν τα ματς της Α΄ Κατηγορίας στο Nations League.

Παρασκευή με γκολ!

Το Nations League έχει βρεθεί πολλάκις στο επίκεντρο σκληρής κριτικής αλλά τουλάχιστον αυτές τις ημέρες προσφέρει στοιχηματικές ανάσες στο «φτωχό» πρόγραμμα των πρώτων ημερών του Ιουνίου. Οι λοιπές άλλωστε αναμετρήσεις της Παρασκευής αποτελούν ταξίδι στο… άγνωστο, με ματς από «μικρές» κατηγορίες Αυστραλίας, Σουηδίας, Φινλανδίας που δεν πείθουν με πρώτη ανάγνωση πως μπορούν να αποτελέσουν ισχυρά στοιχηματικά στηρίγματα.


Το ντέρμπι των Κάτω Χωρών ξεχωρίζει βέβαια στα μάτια του. Το Βέλγιο έχει πάρει για τα καλά τον… αέρα της Ολλανδίας καθώς παραμένει αήττητο επί των γειτόνων από το 1997 και έκτοτε, «τρέχει» ένα εξαιρετικό 2-6-0! Η έλευση παντως τους Λουις φαν Χααλ έχει βελτιώσει την εικόνα των «οράνιε» που παραμένουν αήττητοι μετά την επιστροφή του στον πάγκο και περιμένω να βάλουν δύσκολα στο φαβορί. Η ισοπαλία συνηθίζεται συχνά πυκνά στις αναμετρήσεις τους, στα δύο μάλιστα τελευταία τους ματς δεν υπήρξε νικητής (1-1). Ακολουθώ τους αριθμούς συνεπώς, επιλέγω το 1-1 anytime σκορ στο 2.25, καθώς το λογικό αμφίτερμα προσφέρεται σε «διαβασμένη» τιμή.


Θα ποντάρω και σε combo άσο της Γαλλίας επι της Δανίας. Το γκολ/γκολ προσφέρεται σε προκλητική τιμή αλλά θα προτιμήσω τον συνδυαστικό άσο με over 1,5 στο 2.10. Οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές διαθέτουν ποιότητα σε κάθε γραμμή, έχουν πλέον τη νοοτροπία νικητή και έχουν τον πρώτο λόγο επί των μαχητικών Σκανδιναβών. Η καλοδουλεμένη Δανία θα παλέψει πάντως για κάθε εκατοστό και οι τρικολόρ θα χρειαστεί να σημειώσουν περισσότερα από ένα γκολ.


ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Γαλλία – Δανία 1 & Over 1,5 2.10
Βέλγιο – Ολλανδία 1-1 anytime score 2.25

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr