Στέφανος Γιωτάκης

Η Γερμανία… ξανάρχεται στο 1.87!

Σάββατο, 4 Ιουνίου 2022 - 00:18

«Εθνικό» κρίνεται το πρόγραμμα του Σαββάτου όπου επιλέγω combo συνδυασμό στο ντέρμπι της ημέρας, ενώ δοκιμάζω την τύχη μου και σε ποντάρισμα του πρώτου 45λεπτου σε μια ακόμη αναμέτρηση του Nations League.

 

Η Γερμανία… ξανάρχεται στο 1.87!


Οι τελευταίες ημέρες κυλούν θετικά για το blog, καθώς τα ματς της Λίγκας Εθνών είχαν… ομαλά αποτελέσματα και η στήλη έχει να επιδείξει και το εξαιρετικό 5.80 που πλήρωσε το 0-1 της Εθνικής μας ομάδα στο Μπέλφαστ. Οι τόνοι πάντως παραμένουν χαμηλοί όπως και τα πονταρίσματα καθώς στο φινάλε της – στοιχηματικής – σεζόν δεν χρειάζεται να… ανοιχτούμε σε ματς με αμφιλεγόμενο ενδιαφέρον. Μετά τον ντε Μπρόινε και ο αρχηγός της Ολλανδίας, φαν Ντάικ… .έκραξε την ευρωπαϊκή ομοσπονδία για το απαιτητικό καλεντάρι, αγωνίστηκε χθες στο ντέρμπι με το Βέλγιο αλλά στην συνέχεια πήρε… ρεπό για τα επόμενα ματς των «οράνιε». Αρκετοί ποδοσφαιριστές σκέφτονται αναλόγως και έτσι δεν υπάρχει λόγος για «βαριά» πονταρίσματα.

Μέτριο κρίνεται άλλωστε το πρόγραμμα του Σαββάτου. Η Γερμανία έχει τον πρώτο λόγο στην Ιταλία, αλλά περιμένω τους «ατζούρι» να βγάλουν περισσότερο… τσαμπουκά αυτή την φορά. Η «νάσιοναλμανσαφτ» έχει τον πρώτο λόγο καθώς οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν με πολλά νέα πρόσωπα. Περιμένω τους φιλοξενούμενους να μείνουν όρθιοι στην Μπολόνια και ποντάρω σε combo επιλογή με Χ2 και over 1,5 στο 1.87. Θα ρίξω και μερικά… ψιλά σε γκολ του Χάβερτζ που μετά την αλλαγή στον πάγκο των Γερμανών δείχνει να έχει βρει την θέση του και εσχάτως συνεισφέρει στο πρωτάθλημα.

Ποντάρω και σε επιλογή του πρώτου 45λεπτου στο ματς της Αρμενίας με την Ιρλανδία. Εμφανώς βελτιωμένοι παρουσιάζονται εσχάτως οι γηπεδούχοι που περισσότερο βέβαια ποντάρουν στην άμυνα παρά στο ταλέντο. Πιο ανταγωνιστική η Ιρλανδία, που δεν έχει συνηθίσει βέβαια να προσφέρεται ως φαβορί και θα θέλαμε «ψηλότερα» το διπλό. Το λογικό under προσφέρεται σε «διαβασμένη» τιμή (1.60), θα προτιμήσω την ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο (1.98).


ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Ιταλία – Γερμανία Χ2 & Over 1,5 1.87
Αρμενία – Ιρλανδία Χ (ημ.) 1.98

Fun Bet:

Ιταλία – Γερμανία Χάβερτζ γκολ anytime 3.50.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr