Στέφανος Γιωτάκης

Κυριακής της… υπομονής και του under!

Κυριακή, 5 Ιουνίου 2022 - 02:18

«Παιχνίδι» με 2.22 στην εξόρμηση της Εθνικής στο Κόσοβο ενώ το σκορ δεν θα… ξεφύγει ούτε στα  πλέι οφ του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Κυριακής της… υπομονής και του under!

Σε… εθνικά μονοπάτια θα πορευτούμε και στο πρόγραμμα της Κυριακής. Θα προσπεράσουμε τους εξωτικούς και άγνωστους ποδοσφαιρικά προορισμούς και θα δοκιμάσουμε εκ νέου την τύχη μας σε αναμετρήσεις των εθνικών ομάδων.

Η δεύτερη αναμέτρηση της Εθνικής μας ομάδα δεσπόζει στην εγχώρια αθλητική ειδησεογραφία, αλλά το ματς στο Κάρντιφ ανάμεσα στην Ουαλία και την Ουκρανία έχει σαφέστατα μεγαλύτερο παγκόσμιο αντίκτυπο. Οι δύο ομάδες παλεύουν για το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο, σε ένα ματς που κρίνεται κάτι παραπάνω από αμφίρροπο, ένεκα άλλωστε και του τεραστίου διακυβεύματος. Τα μοιρασμενο σετ μαρτυρά τις στοιχηματικές δυσκολίες της αναμέτρησης, καθώς οι πιο έτοιμοι γηπεδούχοι αντιμετωπίζουν μια ομάδα που στερείται μεν ρυθμού, αλλά με ανεξάντλητες δυνάμεις. Και οι δύο ομάδες ποντάρουν στην άμυνα, θα αποφύγουν τα ρίσκα ένεκα του τεραστίου κινήτρου και περιμένουμε μάχη υπομονής. Έχει τύχη η ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο που προσφέρεται στο αποδεκτό 1.91.

Στην εξόρμηση της Εθνικής ομάδα στο Κοσοβο, κατέληξα σε combo συνδυασμό. Το διπλό στην Κύπρο πιστοποίησε την βελτίωση του Κοσόβου μετά την αλλαγή τεχνικού και η Ελλάδα θα έχει πιο απαιτητικό έργο συγκριτικά με το ματς στο Μπέλφαστ. Η πιο έμπειρη Ελλάδα έχει πάντως τον πρώτο λόγο και θα περιορίσω το ρίσκο, επιλέγοντας το Χ2 με under 2,5 και ο combo συνδυασμός πληρώνει στο 2.22.

EKTIMHΣΕΙΣ:

Ουαλία – Ουκρανία Χ (ημ.) 1.91
Κόσοβο – Ελλάδα Χ2 & Under 2,5 2.22

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr