Στέφανος Γιωτάκης

Δανία με… φόρα στο 2.40!

Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2022 - 00:22

Οι αναμετρήσεις των εθνικών ομάδων ξεχωρίζουν και στο πρόγραμμα της Παρασκευής με βασική επιλογή τον άσο της Δανίας.

Δανία με… φόρα στο 2.40!

Το Nations League επιμένει να χαρίζει… ψήγματα στοιχηματικής καθημερινότητας στον παραδοσιακά «φτωχό» Ιούνιο.

Στον 1ο της Α΄Κατηγορίας, η Δανία έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά με δύο στα δύο και… παράσημο το διπλό στο Παρίσι κόντρα στην παγκόσμια πρωταθλήτρια Γαλλία. Από νωρίς έχει θέσει τις βάσεις για την πρωτιά του ομίλου και δικαίως φαντάζει φαβορί κόντρα στην κουρασμένη Κροατία. Η ομάδα του Ντάλιτις δεν έχει πείσει ακόμα, έχει δεχτεί τέσσερα γκολ σε 180 λεπτά και θα αντιμετωπίσει αρκετές δυσκολίες στην Κοποεγχάγη. Λογικός ο άσος στο 1.95, θα τον ενισχύσω μάλιστα με over 1,5 στο 2.40.

Το Nations League αποδίδει πάντως και κάποια δικαιοσύνη καθώς οι περισσότερες ομάδες ειναιι ιδίου βεληνεκούς σε κάθε κατηγορία. Στην «χαμηλότερη» κλίμακα, η Μολδαβία υποδέχεται την Λετονία στο ντέρμπι κορυφής του 1ου ομίλου στην Δ’ Κατηγορία. Οι γηπεδούχοι έχουν αποκομίσει τέσσερις βαθμούς από τα δύο πρώτα ματς χωρίς να δεχτούν γκολ ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν δύο στα δύο, έχοντας κρατήσει επίσης απαραβίαστη την εστία τους. Το μοιρασμένο σετ μαρτυρά τις στοιχηματικές δυσκολίες της αναμέτρησης και η ισοπαλία, ενδεχομένως και με 0-0, φαντάζει κάτι παραπάνω από πιθανή. Θα δοκιμάσω την τύχη μου με διπλό και περιορίζω το ρίσκο με draw no bet στο 1.87.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Δανία - Κροατία 1 & Οver 1,5 2.40
Μολδαβία – Λετονία 2 DNB 1.87

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr