Στέφανος Γιωτάκης

Ρεβάνς στο 2.32 και Ντεπάι!

Σάββατο, 11 Ιουνίου 2022 - 01:18

Σε combo επιλογές στα «βαριά» χαρτιά του Nations League κατέληξα στο πρόγραμμα του Σαββάτου.

Ρεβάνς στο 2.32 και Ντεπάι!

Πληθαίνουν πλέον οι αντιδράσεις για τις συνεχείς αναμετρήσεις της Λιγκας Εθνών. Αρκετοί προπονητές βάλουν κατά της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας καθώς οι περισσότερες ομάδες θα χρειαστούν να δώσουν τέσσερα ματς σε διάστημα 12 ημερών στο τέλος μιας κοπιαστικής σεζόν. «Είναι γελοίο πάντως πως πρέπει να δώσουμε τέσσερα ματς σε διάστημα 11 ημερών τόνισε ο μεγάλος Λουις φαν Χααλ που παραδοσιακά δεν επιλέγει την διπλωματική δίοδο. Ο φαν Χααλ μάλιστα άλλαξε ΟΛΗ την ενδεκάδα στο τελευταίο ματς της Ολλανδίας συγκριτικά με την πρεμιέρα! «Δίνουμε σε αυτά ματς χαρακτήρα προετοιμασίας» υπερθεμάτισε ο τεχνικός της Ουαλίας, Ρομπ Πέιτζ!

Οι αγώνες τουλάχιστον προσφέρουν στοιχηματική ανάσα στο παραδοσιακά «φτωχό» κουπόνι του Ιουνίου και δεσπόζουν και στην σημερινή δυάδα. Θα ξεκινήσω με τον combo άσο της Αγγλίας επί της Ιταλίας σε μια άτυπη ρεβάνς του τελικού του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Έκτοτε πολλά έχουν αλλάξει και κυρίως οι φιλοξενούμενοι που μετά το… στραπάτσο του αποκλεισμού στο παγκόσμιο κύπελλο προχώρησαν σε ανανέωση. Περιμένω την Αγγλία να πάρει μια άτυπη ρεβάνς και θα ενισχύσω μάλιστα τον άσο με over 1,5 στο 2.32.

Θα ποντάρω και στον άσο της Ολλανδίας επί της Πολωνίας. Οι «οράνιε» εντυπωσίασαν στα δύο πρώτα ματς και δικαίως φαντάζουν ακλόνητο φαβορί κόντρα σε μια ομάδα που χρήζει ανανέωσης. Περιμένω μια άνετη επικράτηση των γηπεδούχων και θα συνδυάσω τον «φτηνό» άσο με γκολ του Μέμφις Ντεπάι που πήρε… ρεπό στο διπλό της Τετάρτης στην Ουαλία και θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα. Το combo πληρώνει στο 2.07.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Αγγλία – Ιταλία 1 & Over 1,5 2.32
Ολλανδία – Πολωνία 1 & γκολ Ντεπάι 2.07

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr