Στέφανος Γιωτάκης

Ελλάδα με 2.25!

Κυριακή, 12 Ιουνίου 2022 - 04:19

«Παιχνίδι» με Nations League και στο πρόγραμμα της Κυριακής, με βασική επιλογή την επικράτηση της εθνικής μας ομάδας.

Ελλάδα με 2.25!


Οι αναμετρήσεις των εθνικών ομάδων αποτελούν το στοιχηματικό must των τελευταίων ημερών. Οι προπονητές… γκρινιάζουν για τα συνεχή ματς, οι ποδοσφαιριστές βάλλουν για το εξοντωτικό καλεντάρι της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, αλλά από την άλλη το Nations League κράτησε… ψηλά την στοιχηματική σημεία. Την επόμενη άλλωστε εβδομάδα, θα… μπλέξουμε με «περίεργες» λίγκες καθώς πέραν των Βραζιλιάνων, Αργεντινών και MLS, οι επιλογές μας θα περιοριστούν.

Στο πρόγραμμα της Κυριακής, θα εμπιστευθώ αρχικά την Σερβία για διπλό στην Σλοβενία. Οι γηπεδούχοι δείχνουν πως δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της κατηγορίες έχοντας περιοριστεί σε μόλις έναν βαθμό μετά από τρεις αναμετρήσεις. Οι Σέρβοι από την άλλη προέρχονται από σπουδαίο διπλό στην Σουηδία και περιμένω περαιτέρω «διόρθωση» της βαθμολογικής τους θέσης. Οι Σλοβένοι δεν πείθουν πως μπορούν να αναστατώσουν το φαβορί και το διπλό προσφέρεται στο αποδεκτό 1.95.

Θα εμπιστευθώ εκ νέου την εθνική μας ομάδας κόντρα στο Κόσοβο. Η αψεγάδιαστη στον όμιλο ομάδα του Γκας Πογιέτ δεν θα σπαταλήσει την ευκαιρία για την πρωτιά και μπορεί να καταβάλει την αντίσταση των φιλοξενούμενων. Τρία στα τρία με το εντυπωσιακό 5-0 απολογισμό τερμάτων για την Εθνική που έχει τον πρώτο λόγο κόντρα σε μια ομάδα με συγκεκριμένο αγωνιστικό «ταβάνι». Ακολουθώ και τους αριθμούς και συνδυάζω τον άσο με under 3,5.

EKTIMHΣΕΙΣ:

Σλοβενία – Σερβία 2 1.93
Ελλάδα – Κόσοβο 1 & Under 3,5 2.25

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr