Στέφανος Γιωτάκης

Η αντεπίθεση του Σιάτλ!

Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022 - 01:07

Με τα… βαριά χαρτιά θα πορευτώ το Σάββατο, ποντάροντας στην φόρμα του Σιάτλ και την αντίδραση της Ρόζενμποργκ.

Η αντεπίθεση του Σιάτλ!

Σε χαμηλούς στοιχηματικούς ρυθμούς συνεχίζεται και το Σάββατο, με τα λάτιν και τα σκανδιναβικά πρωταθλήματα σε πρώτο πλάνο, ενώ σταδιακά μπαίνουν στην μάχη και οι αναμετρήσεις των φιλικών ομάδων. Τα φιλικά ενίοτε αξίζουν περισσότερο… credit, ιδίως στο live betting καθώς αρκετές ομάδες αντιμετωπίζουν ερασιτεχνικούς συλλόγους και το σκορ μπορεί κάλλιστα να ξεφύγει και να «παίξουμε» με υψηλά lines.

Ο άσος του Σιάτλ επι του Κάνσας αποτελεί την βασική επιλογή των επόμενων ημερών. Μετά από μια περίοδο ντεφορμαρισματος, οι γηπεδούχοι ξαναβρήκαν ρυθμό και με τέσσερις νίκες σε έξι αγωνιστικές συνεχίζουν την βαθμολογική «αναρρίχηση» των τελευταίων εβδομάδων, αποτελώντας άλλωστε μια από τις ομάδες φαβορί της λίγκας. Το Κάνσας κινείται στην μετριότητα, ενώ «κουβαλά» και κούραση από αγώνα κυπέλλου μεσοβδόμαδα. Λογικός ο άσος στο 1.75 και θα τον ενισχύσω με over 1,5 στο 2.07.

Θα ποντάρω και στον συνδυαστικό άσο της Ρόζενμποργκ κόντρα στην παραπαίουσα Κριστιανσουντ. Οι γηπεδούχοι «έτρεχαν» ένα αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών αλλά… προσγειώθηκαν με την ήττα από την πρωτοπόρο Λίλεστρομ. Έχουν πάντως ιδανική ευκαιρία να επιστρέψουν στις επιτυχίες κόντρα στην πιο αδύναμη ομάδα της κατηγορίας. Η Κριστιανσουντ παραπαίει φέτος, μετρά επτά ήττες και μόλις έναν βαθμό στα οκτώ τελευταία και δεν δείχνει ικανή να προβληματίσει το φαβορί. Θα συνδυάσω τον άσο με over 2,5 περιμένοντας ουσιαστικά… πάρτι των γηπεδούχων. Καλές επιλογές.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Ρόζενμποργκ - Κριστιανσουντ & Over 1.90
Σιάτλ – Κάνσας 1 & Over 1,5 2.07

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr