Στέφανος Γιωτάκης

Κυριακή με γκολ!

Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022 - 08:49

Τα πονταρίσματα τερμάτων έχουν την… τιμητική τους στο πρόγραμμα της Κυριακής όπου επιλέγω σε… φεστιβάλ γκολ σε MLS και Β΄ Σουηδίας.

Κυριακή με γκολ!

Μια από τα ίδια και η Κυριακή, με περιορισμένες επιλογές και από λιγότερο διαφημισμένες λίγκες. Δεν θα… μπλέξω με τα λάτιν πρωταθλήματα, προσπερνώ σημεία και ακολουθώ φόρμα επιλέγοντας έτσι δύο πονταρίσματα τερμάτων από την… εξωτική Β΄ Σουηδίας και το MLS που εσχάτως κερδίζει… χώρο στην στοιχηματική ιεραρχία.

Θα ξεκινήσω τα… φεστιβάλ τερμάτων από την «μικρή» κατηγορίας της Σουηδίας σε ένα ματς που αβαντάρεται από τους αριθμους. Η Ουτσικτενς υποδέχεται την Μπράγκε και το σκορ μπορεί να… ξεφύγει. Η νεοφώτιστη έχει σκοράρει σε όλα τα ματς μετά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ενώ μετρά τέσσερα Over στα πέντε εντός έδρας ματς. Σταθερή επιθετικά και η Μπράγκε, που έχει σκοράρει στα εννέα από τα δέκα φετινά ματς, μετρά τρία over με συνδυαστικό goal/goal στα πέντε τελευταία ματς και έτσι περιμένω μια αναμέτρηση… ροντέo και θα ποντάρω στο οver 2,75 στο 2.00.

Θα ποντάρω και στο συνδυαστικό over με γκολ/γκολ της αναμέτρησης Βανκούβερ – Νιου Ινκλάντ στο MLS. Σε καλό… φεγγάρι και οι δύο ομάδες, καθώς οι γηπεδούχοι μετρούν τέσσερις νίκες στα έξι τελευταία ματς και μπήκαν για τα καλά στο… κόλπο για το πλασάρισμα στην πρώτη επτάδα, ποντάροντας πρωτίστως στην επίθεση καθώς έχουν επαληθεύσει το Over στα πέντε από τα επτά τελευταία ματς. Μια από τα ίδια και για τους φιλοξενούμενους, που «τρέχουν» ένα αήττητο οκτώ αγωνιστικών συνεχίζοντας την βαθμολογική αναρρίχηση των τελευταίων εβδομάδων. Γκολ/γκολ και τα επτά τελευταία ματς και περιμένω έτσι να σκοράρουν και στον Καναδά. Και οι δύο ομάδες σκοράρουν και έτσι το combo θα χωρέσει στο παιχνίδι μου. Καλές επιλογες.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Ούτσικτενς – Μπράγκε Over 2,75 2.00
Βανκούβερ – Νιου Ινγκλαντ Over & G 1.95

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr