Στέφανος Γιωτάκης

Θέλει και μπορεί και το Σιάτλ!

Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 - 02:30

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει και έτσι θα εμπιστευθώ εκ νέου το φορμαρισμένο Σιάτλ.

Θέλει και μπορεί και το Σιάτλ!

Οι αναμετρήσεις του MLS έχουν κερδίσει θέσεις στην στοιχηματική ιεραρχία ένεκα βέβαια και των περιορισμένων επιλογών τις επόμενες ημέρες. Την Πέμπτη μάλιστα το κουπόνι είναι θεωρητικά «άδειο» και η ουσιαστική δράση ξεκινά μεταμεσονύκτια καθώς νωρίτερα διεξάγονται αναμετρήσεις από περιορισμένης δυναμικής λίγκες! Το πρόγραμμα της Τετάρτης είναι παντως αξιόλογο και δοκιμάζω την τύχη μου σε δύο λογικούς άσους από το MLS, ακολουθώντας πρωτίστως την φόρμα.

Θα επιμείνω στο Σιάτλ που μας δικαίωσε το Σάββατο και έχει τον πρώτο λόγο. Οι γηπεδούχοι έχουν βρει για τα καλά ρυθμό και έχουν εξαπολύσει την αντεπίθεση τους προς τους πρωτοπόρους. Οι Σάουντερς μετρούν πέντε νίκες στα επτά τελευταία ματς, εντυπωσιάζουν σε άμυνα και επίθεση και είχαν εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στο Κάνσας (3-0). Το Μόντρεαλ παραμένει ανταγωνιστικό αλλά εσχάτως έχει χάσει την αξιοπιστία του (2-0-3) και περιμένω να αντιμετωπίσει αρκετές δυσκολίες στο Σιάτλ. Λογικός άσος, που μπορεί να συνδυαστεί και με ποντάρισμα τερμάτων.

Ποντάρω και τον άσο του Τορόντο επί του Κολόμπους. Οι Καναδοί προέρχονται από δύο σπουδαίες νίκες σε πρωτάθλημα (Κολόμπους) και πρωτάθλημα Καναδά (Μόντρεαλ) και ανέκτησαν την χαμένη τους αυτοπεποίθηση. Πλέον, έβαλαν στο στόχο το πλασάρισμα στην πρώτη επτάδα και το ματς με το Κολόμπους είναι στα μέτρα τους καθώς οι φιλοξενούμενοι αν και παλεύουν δείχνουν να έχουν συγκεκριμένο αγωνιστικό «ταβάνι».

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Σιάτλ – Μόντρεαλ 1 & Over 1,5 2.12
Τορόντο – Κολόμπους 1 2.47

Παρακολουθείστε ΕΔΩ στο tostoixima.gr τα livescores, με live στατιστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr