Στέφανος Γιωτάκης

Από τον Καναδά μέχρι την Σουηδία!

Σάββατο, 2 Ιουλίου 2022 - 01:28

Σε έναν combo άσο και ένα ποντάρισμα τερμάτων κατέληξα στο πρόγραμμα του Σαββάτου.

Από τον Καναδά μέχρι την Σουηδία!

Το πρώτο κουπόνι του Ιουλίου δεν ενθουσιάζει με μια πρώτη ματιά καθώς περιλαμβάνει τις συνήθεις πλέον αναμετρήσεις από τα λάτιν πρωταθληματα, τις σκανδιναβικές λίγκες και το MSL. Η υπομονή είναι αρετή πάντως και την επόμενη εβδομάδα, θα έχουμε περισσότερες επιλογές στην διάθεση μου με αναμετρήσεις των προκριματικών στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις που θα φέρουν… κάποια στοιχηματική κανονικότητα.

Η σημερινή περιήγηση θα ξεκινήσει από την «μικρή» κατηγορία της Σουηδίας όπου θα εμπιστευθώ την Έστερ κόντρα στην Σκόβντε. Οι γηπεδούχοι έχουν ανεβάσει φέτος τον πήχη, δεν αποχωρίζονται τις πρώτες θέσεις και ψάχνουν μια νίκη που θα πιστοποιήσει του υψηλούς στοχους τους. Οι φιλοξενούμενοι έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία και περιμένω σταδιακά να… ξεφουσκώσουν και έτσι θα συνδυάσω τον άσο με over στο αποδεκτό 2.42.

Θα συνεχίοω με το MLS όπου τις τελευταίες ημέρες έχει κερδίσει… πόντους στην στοιχηματική ιεραρχία ένεκα περιορισμένων επιλογών. Το Τορόντο κοντράρεται με το Σιάτλ σε μια αμφίρροπη αναμέτρηση όπως μαρτυρά και το μοιρασμένο σετ. Δεν θα μπλέξω με σημεία και θα προτιμήσω ποντάρισμα τερμάτων καθώς και οι δύο ομάδες αρέσκονται σε «μεγάλα» σκορ. Και οι δύο ομάδες συχνά πυκνά επαληθεύουν τον συνδυασμό γκολ/γκολ με over που θα αποτελέσει έτσι την βασική επιλογή, αν και προσφέρεται σε «διαβασμένη» τιμή. Καλές επιλογές.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Εστερ – Σκόβντε 1 & Over 2.42
Τορόντο – Σιάτλ Over & G 1.93

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr