Στέφανος Γιωτάκης

Με Νέα Υόρκη και γκολ!

Κυριακή, 3 Ιουλίου 2022 - 01:14

«Παιχνίδι» σε MLS και την «μικρή» κατηγορία της Σουηδίας σε μια μάλλον μέτρια Κυριακή με περιορισμένες επιλογές.

Με Νέα Υόρκη και γκολ!

Μια από τα ίδια και αυτή η Κυριακή, με επιλογές από τα λάτιν πρωταθληματα, τις σκανδιναβικές λίγκες και το MSL που δεν… εξιτάρουν στοιχηματικά. «Χαμηλώνουμε» έτσι τα πονταρίσματα και δοκιμάζουμε την τύχη μας σε λιγότερο διαφημισμένες λίγκες ενώ… κάνουμε παιχνίδι και στο live όπου συχνά πυκνά προκύπτουν ευκαιρίες ιδίως στις φιλικές αναμέτρησεις.

Το πρόγραμμα της Κυριακής θα ξεκινήσει με το over 3,5 στο ματς της Εσκιλστούνα με την Μπρομαποϊκάρνα που μπορεί κάλλιστα να… ξεφύγει στο σκορ με γκολ εκατέρωθεν, όπως μαρτυρούν και οι αριθμοί. Και οι δύο ομάδες αρέσκονται στα «μεγάλα» σκορ, με τους γηπεδούχους να μετρούν γκολ/γκολ με over στα επτά από τα οκτώ τελευταία ματς, ενώ οι φιλοξενούμενοι στα οκτώ από τα 11 φετινά ματς. Το γκολ/γκολ προσφέρεται αναμενόμενα σε «διαβασμένη» τιμή και έτσι θα προτιμήσουμε το over 3,5.

Θα ποντάρω και στον συνδυαστικό άσο της Νέας Υόρκης επί της Ατλάντα. Και οι δύο ομάδες δεν διάγουν τις καλύτερες ημέρες της σεζόν αλλά περιμένω τους γηπεδούχους που διαθέτουν περισσότερη ποιότητα να αντιδράσουν. Εντός έδρας άλλωστε παραμένουν αξιόπιστοι και έχουν τον πρώτο λόγο κόντρα σε μια προβληματική στις εξοιρμήσεις Γιουνάιτεντ που θα χρειαστεί μάλιστα να αγωνιστεί με σημαντικές απουσίες. Συνδυάζω τον άσο με over 1,5 στο πιο αποδεκτό 1.90. Καλές επιλογές.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Εσκιλστούνα – Μπρομαποϊκάρνα Over 3,5 2.15
Νέα Υόρκη – Ατλάντα 1 & Over 1,5 1.90

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr