Στέφανος Γιωτάκης

Θέλει και μπορεί η Σλόβαν!

Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2022 - 02:43

Ο συνδυαστικός άσος της Σλόβαν Μπρατισλάβας επί της άπειρης Ντιναμό Μπατούμι αποτελεί την βασική επιλογή στο πρόγραμμα της Τετάρτης.

Θέλει και μπορεί η Σλόβαν!

Κάτι… κινείται στο κουπόνι! Οι αναμετρήσεις των πρώτων προκριματικών γύρων σε Champions και Conference League επαναφέρουν κάποια από την στοιχηματική κανονικότητα και μας βάζουν σε ρυθμούς Ευρώπης. Σταδιακά, περιμένουμε κιόλας… περαιτέρω αφίξεις καθώς κάθε Σαββατοκύριακο θα έχουμε περισσότερες λίγκες στην διάθεση της. Το επερχόμενο «ΣουΚου» ξεκινούν Σερβία και Βουλγαρία, όπου αρκετοί γνωστοί αρέσκονται να κυνηγούν ισοπαλίες.

Στα… δικά μας, ξεκινώ με τα προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ και με τον συνδυαστικό άσο της Σλόβαν Μπρατισλάβας επί της άσημης Ντιναμό Μπατούμι. Οι πρωταθλητές Σλοβακίας έχουν τον πρώτο και τελευταίο λόγο κόντρα στους άσημους Γεωργιανούς και περιμένω μάλιστα να «καθαρίσουν» την πρόκριση από το πρώτο ματς. Η Σλόβαν έχει σταθερή ευρωπαϊκή παρουσία και μετρά δύο παρουσίες σε φάση ομίλων την τελευταία τριετία σε αντιδιαστολή με την άσημη Ντιναμό που παραδοσιακά αδυνατεί να ξεπεράσει τις προκριματικές σειρές. Λογικός ο άσος και θα τον ενισχύσω με over 1,5.

Επιμένω στο… τσαμπιόνι, με τον άσο της Μάριμπορ επί της Σαχτιόρ. Ομάδες ιδίου… βεληνεκούς και το σετ για την πρόκριση είναι ορθώς μοιρασμένο. Περιμένω ένα ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες και το λογικό under προσφέρεται σε τιμές αουτσάιντερ. Οι γηπεδούχοι διαθέτουν πάντως περισσότερη εμπειρία και μπορούν να πάρουν μια οριακή νίκη, με «χαμηλό» σκορ. Συνδυάζω τον άσο με under 3,5. Καλές επιλογές.


ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Σλόβαν Μπρατισλάβας – Ντιναμό Μπατούμι 1 & Over 1,5 1.98
Μάριμπορ – Σαχτιόρ 1 & Under 3,5 2.65

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr