Στέφανος Γιωτάκης

«Διάσωση» στο MLS!

Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2022 - 01:17

Σε ένα μέτριο πρόγραμμα, οι αναμετρήσεις από το πρωτάθλημα των ΗΠΑ κρατούν… ψηλά την στοιχηματική σημαία.

«Διάσωση» στο MLS!

Η θερινή ραστώνη συνεχίζεται και στο στοίχημα. Το πρόγραμμα της Παρασκευής κρίνεται επιεικώς μέτριο, με περιορισμένες επιλογές Ιρλανδία, Ν. Κορέα, Αυστραλία, περιορισμένα μας από «λάτιν» λίγκες ενώ η πρεμιέρα της Βουλγαρίας δεν συγκινεί ιδιαίτερα.

Τα τρία ματς από το MLS ξεχωρίζουν συνεπώς, έχοντας μάλιστα και… ευρωπαϊκή αύρα, μετά τις σπουδαίες μεταγραφές της Λος Αντζελες ΦΚ που απόψε κοντράρεται με τη συμπολίτισσα Γκάλαξι. Οι γηπεδούχοι απέκτησαν τους Γκάρεθ Μπέιλ και Τζόρτζιο Κιελίνι και παρότι ο πρώτος δεν αναμένεται να αγωνιστεί λόγω γραφειοκρατικών προβλημάτων, το επερχόμενο ντεμπούτο του δεύτερου κάνει ήδη τον ποδοσφαιρικό του κόσμου.

Το ντέρμπι είναι πάντως «ανοιχτό» σε όλα τα αποτελέσματα όπως πολλάκις έχει δείξει και η ιστορία στις αναμετρήσεις και των δύο ομάδων. Αμφότερες επιδεικνύουν επιθετικές αρετές και έτσι περιμένω ένα ματς που θα… ξεφύγει στο σκορ. Οι γηπεδούχοι έχουν πετύχει άλλωστε τα περισσότερα τέρματα στην κατηγορία και αρέσκονται στα «μεγάλα» σκορ, όπως πάντως και η Γκάλαξι που μετρούν πέντε over στα επτά τελευταία ματς. Περιμένω μια από τα…ίδια, δεν θα μπλέξω με σημείο και ποντάρω σε 1-1 anytime σκορ στο 2.18.

Επιμένω στο MLS, με τον συνδυαστικό άσο της Φιλαδέλφεια Γιούνιον επί της Ουάσινγκτον. Οι γηπεδούχοι πραγματοποιούν μια ανταγωνιστική πορεία και φέτος και μετρώντας μόλις μια ήττα τα 11 τελευτάια ματς, έχουν παγιωθεί στις πρώτες θέσεις. Βίοι αντίθετοι για τη Γιουνάιτεντ, που μόλις στο τελευταίο ματς επέστρεψαν στην κατάκτηση των τριών βαθμών έχοντας προηγηθεί ένα αρνητικό σερί έξι αγωνιστικών. Η αποτελεσματικότητα του Φούντα είναι ότι καλύτερο έχουν να επιδείξουν και έτσι δεν τους δίνω τύχη. Ενισχύω τον λογικό άσο με over 1,5. Καλές επιλογές.


EKTIMHΣΕΙΣ:

Λος Αντζελες ΦΚ – Λος Αντζελες Γκάλαξι 1-1 any time 2.18
Φιλαδέλφεια Γιούνιον – DC Γιουνάιτεντ 1 & Over 1,5 2.07

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr