Στέφανος Γιωτάκης

Μόντρεαλ με combo bet!

Σάββατο, 9 Ιουλίου 2022 - 02:19

Το MLS κρατά… ψηλά την στοιχηματική σημαία και της σημερινής ημέρας, με βασική επιλογή τον συνδυαστικό άσο του Μόντρεαλ.

Μόντρεαλ με combo bet!


Μια από τα ίδια και αυτό το Σάββατο, που κρίνεται τουλάχιστον… φτωχό σε στοιχηματικό επίπεδο. Τα λάτιν πρωταθλήματα και το MLS αποτελούν τη μοναδική ουσιαστική διέξοδο, καθώς οι λοιπές λίγκες κρίνονται… δεύτερης ταχύτητας και δεν εμπνέουν ιδιαίτερα, πέραν κάποιων ευκαιριών στο live. Θα επιμείνω στο MLS που εσχάτως έχει κερδίσει θέσεις στην στοιχηματική ιεραρχία.

Ο άσος του Μόντρεαλ επί του Κάνσας αποτελεί την βασική επιλογή της ημέρας. Οι Καναδοί δεν αποχωρίζονται τις πρώτες θέσεις, σκοράρουν με συνέπεια και έχουν ουσιαστικά «κλειδώσει» μια θέση στα πλέι οφ. Το Κάνσας αδυνατεί να βρει ρυθμό φέτος όπως περίτρανα μαρτυρούν και τα αποτελέσματα και δεν δείχνουν πως μπορούν να αμφισβητήσουν το φαβορί. Φέτος, έχει περιοριστεί σε μόλις τέσσερα τρίποντα στα 19 ματς και αδυνατεί να ξεφύγει από την τελευταία θέση. Ο άσος στο 1.75 έχει τύχη και μπορεί να συνδυαστεί και με ποντάρισμα τερμάτων καθώς οι γηπεδούχοι αρέσκονται στα «μεγάλα» σκορ.

Συνεχίζω την περιήγηση στο MLS με επιλογή ρίσκου. Το προβληματικό φέτος Σικάγο υποδέχεται το αξιόπιστο Κολόμπους και το σετ δεν με… πείθει και έτσι θα δοκιμάσω την τύχη μου στο διπλό. Το Σικάγο αδυνατεί να βρει ρυθμό και μοιραία παραμένει εγκλωβισμένο στις τελευταίες θέσεις. Βίοι αντίθετοι για τη Κρου, που για πρώτη φορά «τρέχει» ένα αήττητο πέντε αγωνιστικών και εξαπολύει την αντεπίθεση του για να προλάβει την πρώτη επτάδα. Η διοίκηση αβαντάρει την αντεπίθεση καθώς κόντρα στο Σικάγο θα ντεμπουτάρει ο Κολομβιανός Ερνάντεζ (9,5 εκατ. ευρώ από Γουοτφορντ). Περιορίζω το ρίσκο και επιλέγω το διπλό με draw no bet, στο άκρως αποδεκτό 2.50. Καλές επιλογές.


ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Μόντρεαλ – Κάνσας 1 & Over 1,5 2.10
Σικάγο – Κολόμπους 2 DNB 2.50

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr