Στέφανος Γιωτάκης

Διακοπές στη Νορβηγία!

Κυριακή, 10 Ιουλίου 2022 - 03:11

Κυριακή με επιλογές φαβορί από τις δύο λίγκες της Νορβηγίας, με βασικό κριτήριο την φόρμα

Διακοπές στη Νορβηγία!

Η στήλη αλλάζει… πλεύση στο πρόγραμμα της Κυριακής καθώς δοκιμάζω την τύχη μου στην πρώτη και δεύτερη κατηγορία της Νορβηγίας.

Η σκανδιναβική περιήγηση ξεκινά με τον άσο της Λίλεστρομ κόντρα στη Βίκινγκ στο ντέρμπι κορυφής. Οι γηπεδούχοι πραγματοποιούν την καλύτερη πορεία των τελευταίων ετών και δικαίως τρέφουν ελπίδες για επιστροφή στον τίτλο για πρώτη φορά από το 1989. Επιθετικά εντυπωσιάζουν, δεν αποχωρίζονται την πρώτη θέση και αφήνουν υποσχέσεις. Κόντρα στη Μόλντε δίνουν ένα δυνατό κρας τεστ και με τον άσο στο 2.15 θα δοκιμάσω την τύχη μου. Οι φιλοξενούμενοι παρουσιάζουν μεγάλες μεταπτώσεις στην απόδοση τους και περιμένω να… λυγίσουν στην δίψα των πρωτοπόρων. Και οι δύο ομάδες σκοράρουν με άνεση, αλλά τα πονταρίσματα τερμάτων προσφέρονται σε αδιάφορες τιμές και θα προτιμήσω τον άσο.

Θα ποντάρω και στο διπλό της Ράουφος στην έδρα της Στιορνταλς Μπλινκ στην «μικρή» κατηγορία της Νορβηγίας. Οι γηπεδούχοι έχουν περιοριστεί σε μόλις ένα τρίποντο μετά από 12 αγωνιστικές, έχουν πετύχει τα λιγότερα τέρματα στην κατηγορία και μοιραία παραμένουν από νωρίς εγκλωβισμένοι στις τελευταίες θέσεις, όσο μάλιστα αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Η Ράουφος από την άλλη, έχει βρει για τα καλά ρυθμό και αφήνει υποσχέσεις στα τελευταία ματς. Το διπλό βρίσκεται ήδη σε πτώση, βρίσκεται πλέον οριακά στο 2.00 και θα χωρέσει στο παιχνίδι μου. Καλές επιλογές.


ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Λίλεστρομ – Βίκινγκ 1 2.15
Στιορνταλς Μπλινκ – Ράουφος 2 1.95

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr