Στέφανος Γιωτάκης

«Αντέχει» η Σαρλερουά!

Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2022 - 01:09

Η πειθαρχημένη Σαρλερουά μπορεί να βάλει δύσκολα στην αποδυναμωμένη Ουνιόν και η κόντρα στο φαβορί αποτελεί την βασική επιλογή στο πρόγραμμα της Παρασκευής.

«Αντέχει» η Σαρλερουά!

Οι τυχεροί απολαμβάνουν… καλαμαράκια και μπύρες στις παραλίες και οι υπόλοιποι… παλεύουμε με το στοίχημα! Το κουπόνι πάντως σταδιακά «γεμίζει» με πρωταθλήματα πρώτης ταχύτητας και η στήλη θα βασιστεί στα πρωταθλήματα Βελγίου και Πολωνίας όσο θα δέχεται… εμπρηστικά τηλεφωνήματα από φίλους και γνωστούς που συνεχίζουν τις διακοπές τους.

Θα ποντάρώ αρχικά στο διπλό της Σαρλερουά με ασιατικό handicap + 0,75 στην πρωτεύουσα επί της Ουνιόν. Η περυσινή έκπληξη του πρωταθλήματος Βελγιου δεν έπεισε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και ήταν μάλλον τυχερή που κράτησε στην ισοπαλία την Σιντ Τρουίντεν. Ο Τύπος της χώρας εκτιμά πως δεν θα καταφέρει να επαναλάβει την περυσινή πορεία καθώς αποχώρησαν τα περισσότερα αστέρια αλλά και ο επιτυχημένος τεχνικός Μααζού. Η Σαρλερούα είχε αντιθέτως θετική εικόνα στην πρεμιέρα, έχει «σταθερό» κορμό και περιμένω να μείνει όρθια στην πρωτεύουσα. Περιορίζω το ρίσκο, με ασιατική επιλογή +0, 75 στο αποδεκτό 2.00.

Δοκιμάζω την τύχη μου και στο πρωτάθλημα Πολωνίας ρισκάροντας στο over της αναμέτρηση της Κρακοβία με την Λέγκια. Οι γηπεδούχοι έχουν πραγματοποιήσει ένα εξαιρετικό ξεκίνημα μετρώντας δύο στα δύο, ενώ η σταθερά αξιόπιστη Λέγκια έχει τέσσερις βαθμούς από τις δύο πρώτες αγωνιστικές. Και οι δύο σκοράρουν με συνέπεια και το 2.07 στο over αξίζει το ρίσκο. Καλές επιλογές.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Oυνιόν – Σαρλερουά +0,75 2.00
Κρακόβια – Λέγκια Βαρσοβίας Over 2.07

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr