Στέφανος Γιωτάκης

Combo με βουβάλια και δράκους!

Σάββατο, 30 Ιουλίου 2022 - 01:41

Με δύο δυνατά φαβορί θα πορευτώ στο πρόγραμμα του Σαββάτου όπου θα εμπιστευθώ Πόρτο και Γάνδη με συνδυαστικές επιλογές.

 Combo με βουβάλια και δράκους!

Σάββατο από τα… παλιά! Το πρόγραμμα περιλαμβάνει σήμερα αναμετρήσεις με Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι, Μπάγερν ανάμεσα σε άλλους, ενώ η πρεμιέρα των αγγλικών πρωταθλημάτων αποτελεί για τους περισσότερους την επίσημη έναρξης της σεζόν. Πλέον επιστρέφουμε σε φυσιολογικούς ρυθμούς στοιχήματος και αφήνουμε στην άκρη τις… περίεργες λίγκες που μας ταλαιπώρησαν τις προηγούμενες εβδομάδες.

Θα ξεκινήσω με τον combo άσο της Γάνδης επί της Σίντ Τρουιντεν. Τα «βουβάλια» είχαν θετική εικόνα στην πρεμιέρα με την Σταντάρ και αδικούνται από την ισοπαλία, καθώς ο διαιτητής έκλεισε τα… μάτια σε δύο περιπτώσεις πέναλτι όπως συμφώνησε σύσσωμος ο Τύπος της χώρας. Περιμένω να αντιδράσουν στο ματς με την ΣΙντ Τρουίντεν και να πάρουν μια εύκολη νίκη. Τα «καναρίνια» είναι ανταγωνιστικά, άφησαν θετικές εντυπώσεις στην πρεμιέρα αλλά περιμένω να «λυγίσουν» σε μια από τις πιο δυνατές έδρες της κατηγορίας. Ο άσος βρίσκεται ήδη σε πτώση και θα τον ενισχύσω με over 1,5.

Ποντάρω και στην Πόρτο που δεν αναμένω να συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα κόντρα στην άσημη Τοντέλα. Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες καθώς οι «δράκοι» ξεκινούν με στόχο τον τίτλο, ενώ οι τυπικά φιλοξενούμενοι καλούνται να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις της Β΄Κατηγορίας. Το σετ μαρτυρά την διαφορά δυναμικότητας και παρά την έλλειψη ρυθμού η Πόρτο έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο. Συνδυάζω τον άσο με no goal αλλά και over 1,5 στο πιο αποδεκτό 2.07.

EKTIMHΣΕΙΣ:

Γάνδη-Σιντ Τρουιντεν 1 & Over 1,5 1.85

Πόρτο-Τοντέλα 1 & No Goal & Οver 1,5 2.08

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr