Στέφανος Γιωτάκης

Κερδίζει βαθμούς και ηρεμία η Κορτράικ

Κυριακή, 31 Ιουλίου 2022 - 00:38

Με ένα διπλό και ένα ποντάρισμα τερμάτων «παλεύω» στο πρόγραμμα της Κυριακής που σταδιακά επιστρέφει σε στοιχηματική κανονικότητα!

 

Κερδίζει βαθμούς και ηρεμία η Κορτράικ

Ξεκινώ με Α΄ Φινλανδίας με ποντάρισμα τερμάτων στο ματς της Σεϊναγιόεν με την Ούλου. Και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε… καλό φεγγάρι και το σετ θα μπορούσε να είναι πιο μοιρασμένο. Η βαθμολογική αναρρίχηση των τελευταίων εβδομάδων βασίζεται χάρη στην επίθεση τους και χαρακτητιστικό είναι πως οι γηπεδούχοι μετρούν τέσσερα γκολ/γκολ με συνδυαστικό over στα πέντε τελευταία ματς. Μια από τα ίδια για την απρόσμενα ανταγωνιστική Ούλου που έχει παγιωθεί στις πρώτες θέσεις, μετρώντας τρία over στα τέσσερα τελευταία ματς. Περιμένω ένα ματς που θα έχει τουλάχιστον τρία γκολ και ποντάρω έτσι στο Over 2,75 στις… παρυφές του 2.00.

Τέλος, θα κλείσω με το διπλό της Κορτράικ στην έδρα της Σερένγκ για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος Βελγίου. Οι γηπεδούχοι απογοήτευσαν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος όπου ηττήθηκαν δικαίως από την Ζ. Βάρεγκεμ έχοντας απογοητευτική απόδοση, καθώς απείλησαν… μετρημένες φορές τους γηπεδούχους και περισσότερο προσπάθησαν να… κλέψουν αποτέλεσμα. Ο Τύπος της χώρας με το… καλημέρα, τους χρίζει φαβορί για τον υποβιβασμό και η πιο πειθαρχημένη Κορτράικ μπορεί να το εκμεταλλευτεί. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται άλλωστε σε πίεση καθώς οι φίλαθλοι τα έχουν με την… διοίκηση για τις μεταγραφές και χρειάζονται ένα διπλό… αποφόρτισης. Μεσοβδόμαδα, προχώρησαν άλλωστε σε δύο προσθήκες και… έπεται συνέχεια. Αποδεκτό το 2.42 και θα χωρέσει στο παιχνίδι μου. Καλές επιλογές.

EKTIMHΣΕΙΣ:

Σεϊναγιόεν – Ούλου Over 2,75 1.98
Σεραίνγκ – Κορτράικ 2 2.42

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr