Στέφανος Γιωτάκης

Ερυθρός Αστέρας με combo στο 2.15

Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2022 - 01:05

Οι πρωταθλητές Σερβίας μπορούν να «καθαρίσουν» την πρόκριση από το πρώτο ματς κόντρα στην άσημη Πιούνικ.

Ερυθρός Αστέρας με combo στο 2.15

Οι αναμετρήσεις των τριών ευρωπαϊκών διασυλλογικών διοργανώσεων ξεχωρίζουν βέβαια στο νέο κουπόνι. Το στοίχημα επέστρεψε για τα καλά και δοκιμάζω την τύχη μου, σε ένα λογικό φαβορί και ένα ποντάρισμα τερμάτων.

Ξεκινώ την περιήγηση στον δρόμο για τα… αστέρια με το αμφίτερμα στο ματς της Καραμπάγκ με τη Φερεντβάρος. Αμφίρροπο ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες και ενδεχομένως στα γκολ. Οι πρωταθλητές Αζερμπαϊτζάν μετρούν τρία κολλητά γκολ/γκολ (με συνδυαστικό over) στα προκριματικά του Champions League, ενώ τρία διαδοχικά γκολ/γκολ στην διοργάνωση μετρούν οι πρωταθλητές Ουγγαρίας. Το 1-1 φαντάζει κάτι παραπάνω από πιθανό και αξίζει το ρίσκο σε επιλογές σκορ ενώ το αμφίτερμα πληρώνει στο αποδεκτό 1.91.

Επιμένω στον προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης με τον συνδυαστικό άσο του Ερυθρού Αστέρα επί της Πιούνικ. Οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου έχουν επιστρέψει στο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό στερέωμα, μετρώντας μάλιστα έξι παρουσίες σε φάση ομίλων με τρεις εξ αυτών στο Champions League. Η ομάδα του Ντέγιαν Στάνκοβιτς έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα Σερβίας (4-0-0 με 17-1 γκολ) και περιμένω να «καθαρίσουν» την πρόκριση από το πρώτο κιόλας ματς. Η εκπρόσωπος της Αρμενίας δεν με πείθει, έχει συγκεκριμένο αγωνιστικό «ταβάνι» και έτσι θα ποντάρω στον άσο από το πρώτο ημίχρονο με συνδυαστικό no goal στο 2.15. Καλές επιλογές.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Καραμπάγκ – Φερενσβάρος G 1.91
Ερυθρός Αστέρας – Πιούνικ 1/1 & NG 2.15

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr