Στέφανος Γιωτάκης

Οι Ολλανδοί… ξανάρχονται!

Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2022 - 00:42

Με δύο φαβορί στην  έναρξη της «μικρής» κατηγορία της Ολλανδίας θα πορευτούμε στην μάχη της Παρασκευής.

Οι Ολλανδοί… ξανάρχονται!

Η πρεμιέρα των δύο πρώτων κατηγοριών της Ολλανδίας αποτελεί την… επίσημη έναρξη για την στήλη που θα… ταλαιπωρηθεί και φέτος με «οράνιε» επιλογές. Στην 1η αγωνιστική θα εμπιστευθώ δύο από τις ομάδες που θεωρούνται φαβορί για την άνοδο που έχουν τον πρώτο λόγο κόντρα σε συλλόγους χαμηλότερου… βεληνεκούς!

Ξεκίνημα με το διπλό της Αλμίρε στο Φένλο. Οι γηπεδούχοι ετοιμάζονται για μια αδιάφορη σεζόν καθώς δεν ενισχύθηκαν ιδιαίτερα μεταγραφικά και περισσότερο θα δώσουν ευκαιρίες σε πιτσιρικάδες. Οι φιλοξενούμενοι είχαν έναν εξαιρετικό δεύτερο γύρο μετά την αλλαγή τεχνικού και περιμένω πως αυτή την φορά θα δείξουν από νωρίς τις δυνατότητες τους. Το διπλό αποτελεί την βασική επιλογή της πρεμιέρας και προσφέρεται στο αποδεκτό 2.25.

Επιμένω στην «μικρή» κατηγορία της χώρας, με τον συνδυαστικό άσο της Βίλεμ επί της ομάδας νέων της Αϊντχόφεν. Οι «τρικολόρ» που μόλις το 2020 αγωνίστηκαν στα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, υποβιβάστηκαν πέρυσι… πληρώνοντας τον κάκιστο δεύτερο γύρο. Η διοίκηση πάντως κινήθηκε άμεδα στο μεταγραφικό παζάρι, απέκτησε αρκετούς ποδοσφαιριστές με εμπειρία στην κατηγορία και ο Τύπος στην χώρα την χρίζει πρώτο φαβορί για τον τίτλο. Η ομάδα νέων της Αϊντχόφεν θα πορευτεί με αρκετά νέα πρόσωπα, καθώς οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές του περυσινού ρόστερ είτε «προβιβάστηκαν» είτε αναζητούν σε άλλες πολιτείες την τύχη τους. Λογικός ο άσος, θα τον ενισχύσω με over 1,5. Καλές επιλογές.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Φένλο – Αλμίρε 2 2.25
Βίλεμ – Αϊντχόφεν Β’ 1 & Over 1,5 1.75

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr