Στέφανος Γιωτάκης

Combo η Αϊντχόφεν

Σάββατο, 6 Αυγούστου 2022 - 01:46

Σε ένα ακλόνητο φαβορί και ένα αουτσάιντερ κατέληξα στο «γεμάτο» πρόγραμμα του Σαββάτου.

 

Combo η Αϊντχόφεν


Η στήλη θα πορευτεί στα… αγαπημένα πρωταθλήματα των Κάτω Χωρών, με διαφορετική πάντως προσέγγιση καθώς θα ρισκάρω σε ένα αουτσάιντερ ενώ θα εμπιστευθώ και το πιο… βαρύ χαρτί από την Eredivisie.

Αρχικά, ρισκάρω με τον άσο σε draw no bet της αναμέτρησης της Μαλίν με την Ουνιόν. Οι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει αρνητικά την σεζόν κάθώς δεν έχουν βρει ακόμα ρυθμό μετά τις αρκετές προσθαφαιρέσεις σε όλα τα επίπεδα. Περιμένω να αντιδράσουν πάντως και να εκμεταλλευτούν τις… περιστάσεις. Η Ουνιόν πανηγύρισε μεσοβδόμαδα σπουδαία νίκη επί της Ρέιντζερς για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και μπήκαν για τα καλά στο κόλπο για την πρόκριση. Οι πρωτευουσιάνοι δεν διαθέτουν πάντως το βάρος και την εμπειρία να διαχειριστούν το απαιτητικό πρόγραμμα και περιμένω να αγωνιστούν με αρκετές αλλαγές στο «Αχτέρ ντε Καζερνέ» αλλά και το… μυαλό τους στην ρεβάνς της Σκωτίας. Περιορίζω το ρίσκο και επιλέγω τον άσο με dnb.

Στην γειτονική Ολλανδία, θα συνδυάσω τον άσο της Αϊντχόφεν με την Εμεν με ειδικές επιλογές. Η ομάδα του με το… καλημέρα κερδίζει τις εντυπώσεις. Η PSV αρχικά κατέκτησε το Σούπερ Καπ κόντρα στον Αγιαξ (5-3) ενώ την Τρίτη απέσπασε ισοπαλία στο Μονακό (1-1) για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ (ακολουθεί άμεσα η ρεβάνς). Η νεοφώτιστη Εμεν δεν δείχνει ικανή να… χαλάσει το πάρτι που θα στήσουν οι οπαδοί των γηπεδούχων για το πρώτο εντός έδρας ματς της σεζόν. Επιλέγω τον άσο από το πρώτο ημίχρονο και τον συνδυάζω με over. Καλές επιλογές.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:
Μαλίν – Ουνιόν 1 DNB 2.25
Αϊντχόφεν – Εμεν 1/1 & Over 2.05

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr