Στέφανος Γιωτάκης

Στέλνει μηνύματα η Τσβόλε!

Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022 - 00:46

Σε δύο combo φαβορί κατέληξα στο «γεμάτο» πρόγραμμα της Παρασκευής με επιλογές από την Β΄Ολλανδίας.

 

Στέλνει μηνύματα η Τσβόλε!

Ναι, αυτή είναι Παρασκευή! Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει αναμετρήσεις από όλες σχεδόν τις πολυδιαφημισμένες λίγκες και η στοιχηματική κανονικότητα επέστρεψε προς τέρψιν ιδίων όσων απέμειναν (απομείναμε) στα αστικά κέντρα.

Δεν θα αλλάξω πάντως συνήθειες και θα επιμείνω στα γνώριμα μονοπάτια της αγαπημένης Β’ Ολλανδίας. Ξεκινώ με τον συνδυαστικό άσο της Αλμίρε με την Ος. Οι γηπεδούχοι απογοήτευσαν στην πρεμιέρα καθώς γνώρισαν βαριά ήττα από την Φένλο, αν και αδικούνται από την έκταση του σκορ καθώς δημιούργησαν περισσότερες ευκαιρίες από τους νικητές! Η ομάδα του Αλεξ Πάστοορ εχει πάντως ξεκινήσει την σεζόν με την στάμπα του φαβορί για τα πλέι οφ και μοιραία ψάχνει από νωρίς απαντήσεις και περιμένω να τις βρει κόντρα στην περιορισμένων δυνατοτήτων Ος. Ακολουθώ τους… αριθμούς της κατηγορίας και ενισχύω τον άσο με over.

Συνεχίζω με το διπλό της Τσβόλε στην έδρα της Τέλσταρ. Οι γηπεδούχοι έτοιμάζονται για μια χρονιά στην μετριότητα καθώς έχουν προχωρήσει σε περιορισμένες μεταγραφές διαθέοντας ένα από τα μικρότερα μπάτζετ της κατηγορίας. Η Τσβόλε στην πρεμιέρα επικράτησε της ισχυρής Ντε Γκράαφσαπ, θεωρείται από τα… βαριά χαρτιά της κατηγορίας και αποτελεί ένα από τα φαβορί ακόμα και για τον τίτλο. Λογικό το διπλό και με over 1,5 προσφέρεται στο αποδεκτό 2.15. Καλές επιλογές.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Αλμίρε – Ος 1 & Over 1.95
Τέλσταρ – Τσβόλε 2 & Over 1,5 2.15

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr