Στέφανος Γιωτάκης

Αουτσάιντερ με προοπτική!

Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022 - 00:33

Δυάδα με γκολ στο Conference League, ενώ η πιο έτοιμη ΑΕΚ Λάρνακας έχει τον πρώτο λόγο επί της αποδυναμωμένης Ντνίπρο.

 

Αουτσάιντερ με προοπτική!

Οι αναμετρήσεις των πλέι οφ των ευρωπαϊκών διοργανώσεων ξεχωρίζουν στο σημερινό πρόγραμμα. Επιλέγω μια δυάδα γκολ και δοκιμάζω την τύχη μου σε ένα αουτσάιντερ με… προοπτική!

Θα ξεκινήσω με τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ και το διπλό της ΑΕΚ Λάρνακας στην ουδέτερη έδρα της Ντνίπρο. Οι Ουκρανοί δοκιμάζονται βέβαια τους τελευταίους μήνες και μοιραία καλούνται να βρουν λύση και σε αθλητικό επίπεδο. Η Ντνίπρο προχώρησε σε σαρωτικές αλλαγές με σημαντικότερη την αποχώρηση του τεχνικού Ιγκόρ Γιοβεσίβιτς που συνεχίζει την καριέρα του στην Σαχτάρ. Αντικαταστάθηκε από τον Αλεξάντερ Κούτσερ. Συνάμα, αποχώρησαν αρκετοί ποδοσφαιριστές, έχει δώσει μόνο φιλικά ματς εδώ και έξι μήνες. Η ΑΕΚ φέτος έχει μείνει όρθια στις έδρες των Μίντιλαντ και Παρτιζάν και με λίγη τύχη, μπορεί να αντέξει στην Σλοβακία. Το διπλό με dnb αγγίζει το 1.90.

Τέλος, θα κλείσω με μια δυάδα τερμάτων από την τρίτη τη τάξει ευρωπαίκή διασυλλογκή διοργάνωση, ξεκινώντας με το λογικό αμφίτερμα στο ματς της Φιορεντίνα με την Τβέντε για τα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ. Οι πιο ποιοτικοί «βιόλα» έχουν τον πρώτο λόγο αλλά περιμένω τους Τούκερς να σκοράρουν στην Φλωρεντία. Φέτος, έχουν βρει δίχτυα σε όλα τα ματς που έχουν δώσει και έτσι προσπερνώ τον άσο, προτιμώντας το γκολ/γκολ. Θα «κολλήσω» το γκολ/γκολ και στο ματς της Μπασακσεχίρ με την Αντβέρπ σε ένα από τα ντέρμπι της ημέρας. Οι ποιοτικοί γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο αλλά περιμένω να βρουν σθεναρή αντίσταση από τους Βέλγους που φέτος έχουν ξεκινήσει εξαιρετική την σεζόν, μετρώντας επτά κολλητές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και περιμένω να σκοράρουν στη Πόλη. Καλές επιλογές.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Ντνίπρο – ΑΕΚ Λάρνακας 2 DNB 1.88

Δυάδα (3,74)
Φιορεντίνα – Τβέντε G 1.80
Μπασακσεχίρ – Αντβέρπ G 1.93

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr