Στέφανος Γιωτάκης

Δράση, αντίδραση στο 1.85!

Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022 - 00:49

Η Βίλεμ θα… ξεσπάσει κόντρα στην αδύναμη Τέλσταρ και η combo νίκη της αποτελεί την βασική επιλογή της ημέρας.

Δράση, αντίδραση στο 1.85!

Σε δύο δυνατά φαβορί από την «αγαπημένη» Β’ Ολλανδίας κατέληξα στο πρόγραμμα της Παρασκευής. Θα ξεκινήσω με τον combo άσο της Βίλεμ επί της Τέλσταρ. Οι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει με την στάμπα του φαβορί για τον τίτλο να τους συνοδεύει αλλά δείχνουν να μην έχουν προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της κατηγορίας και παραμένουν χωρίς νίκη μετά από δύο αγωνιστικές, παρότι οι εμφανίσεις τους δεν είναι τόσο αρνητικές. Κόντρα στην Τέλσταρ έχουν ιδανική ευκαιρία για μια νίκη που θα δώσει την απαραίτητη ώθηση για την συνέχεια και ουσιαστικά περιμένω να… ξεσπάσουν. Χωρίς νίκη οι φιλοξενούμενοι που με το καλημέρα δείχνουν πως και φέτος θα κινηθούν στην μετριότητα, διαθέτοντας άλλωστε ρόστερ με συγκεκριμένο ταβάνι. Θα ενισχύσω τον άσο με over στο 1.85.

Συνεχίζω στην «μικρή» κατηγορία της Ολλανδίας, με το combo διπλό της Ρόντα στη Ντεν Μπος. Οι Λιμπουρχερς μετρούν δύο στα δύο και με το καλημέρα θέτουν τις βάσεις για μια ανταγωνιστική σεζόν και φέτος όπως άλλωστε αναμενόταν. Η Ντεν Μπος ετοιμάζεται για μια σεζόν στην μετριότητα, ήταν μάλλον τυχερή στο διπλό της προηγούμενης αγωνιστικής στην Χάγη και δεν με πείθει πως μπορεί να αναστατώσει το φαβορί. Στα όρια του 2.00 το διπλό, αγγίζει το 2.20 με over 1,5 όπως αρέσκονται οι φιλοξενούμενοι. Καλές επιλογές.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Βίλεμ – Τέλσταρ 1 & Over 1.85
Ντεν Μπος – Ρόντα 2 & Over 1,5 2.18

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr