Στέφανος Γιωτάκης

Με… φόρα στο 1.91!

Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2022 - 00:44

Σε δύο λογικές επιλογές κατέληξα στο σημερινό γεμάτο πρόγραμμα όπου εμπιστεύομαι δύο φαβορί με συνδυαστικά πονταρίσματα τερμάτων.

 

Με… φόρα στο 1.91!

Θα ξεκινήσω με την… αγαπημένη Β΄ Ολλανδίας και τον combo άσο της ΦΚ Αϊντχόφεν. Η ομάδα του Μπομπ Πέτερς έχει ξεκινήσει εξαιρετικά την σεζόν και από νωρίς αφήνει υποσχέσεις. Τα χαμόγελα περισσεύουν στις τάξεις της, καθώς μετρά τρία στα τρία και παρά τις σημαντικές αποχωρήσεις αρκετών βασικών ποδοσφαιριστών, συνεχίζει στις υψηλές πτήσεις που μας συνήθισε πέρυσι. Κόντρα στους πιτσιρικάδες μπορεί κάλλιστα να δώσει συνέχεια στα τελευταία εξαιρετικά αποτελέσματα, καθώς η Αλκμααρ Β’ έχει… πιάσει το ταβάνι της και έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες. Ο άσος στο 1.65 είναι δίκαιος και θα τον ενισχύσω με over 1,5 όπως αρέσκονται και οι δύο ομάδες.

Θα συνεχίσω με το γειτονικό Βέλγιο και το διπλό της Κλαμπ Μπριζ στο Σαρλερουά. Οι γηπεδούχοι με δύο κολλητά διπλά, άφησαν… πίσω τους την γκρίνια των πρώτων αγωνιστικών αλλά αυτή την φορά έχουν πιο απαιτητικό τεστ. Η περυσινή πρωταθλήτρια Κλαμπ Μπριζ, ξεκίνησε μουδιασμένα αλλά σταθερά βρίσκει τα πατήματα της, προερχόμενη από δύο κολλητά τρίποντα με πειστικές εμφανίσεις. Περιμένω να… τριτώσει το καλό, το διπλό έχει πάρει ήδη παιχνίδι τις τελευταίες ώρες και θα το συνδυάσω με over 1,5 που αμφότερες συνηθίζουν. Καλές επιλογές.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

ΦΚ Αϊντχόφεν – Αλκμααρ Β’ 1 & Over 1,5 1.91
Σαρλερουά – Κλαμπ Μπριζ 2 & Over 1,5 2.20

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr