Στέφανος Γιωτάκης

«Αντέχει» η Σπάρτα Ρότερνταμ!

Σάββατο, 27 Αυγούστου 2022 - 00:41

Σε ένα αουτσάιντερ και ένα συνδυαστικό ποντάρισμα τερμάτων κατέληξα στο «γεμάτο» πρόγραμμα του Σαββάτου.

«Αντέχει» η Σπάρτα Ρότερνταμ!

Η στήλη έχει «οράνιε» χρώμα καθώς και οι δύο επιλογές «αλιεύτηκαν» από τις αναμετρήσεις για την 4η αγωνιστική της Erediivisie. «Προσπερνώ» δύο φαβορί, κοντράρω μάλιστα την Γκόου Αχέντ Ιγκλς ενώ δοκιμάζω την τύχη μου και σε ένα combo bet με γκολ.

Ξεκινώ την ολλανδική περιήγηση με το διπλό σε draw no bet της Σπάρτα Ρότερνταμ στην έδρα της Γκόου Αχέντ Ιγκλς. Οι γηπεδούχοι ακόμα… περιμένουν τον πρώτο βαθμό μετά από τρεις αγωνιστικές και επιβεβαιώνουν τα προγνωστικά που προδίκαζαν δύσκολη σεζόν καθώς είναι εμφανώς αποδυναμωμένοι συγκριτικά με την περυσινή χρονιά. Αρνητικά έχουν ξεκινήσει την σεζόν και οι φιλοξενούμενοι, που είχαν πάντως πιο απαιτητικό πρόγραμμα και οι εμφανίσεις τους δεν ήταν τόσο αποθαρρυντικές. Ρισκάρω με διπλό, έστω και με draw no bet στο 2.20.

Συνεχίζω με Eredivisie και το συνδυαστικό over με γκολ/γκολ στο ματς της Φιτέσε με την Βααλβάικ. Οι γηπεδούχοι αποτελούν την αρνητική έκπληξη της έως τώρα σεζόν καθώς σε τρία ματς, μετρούν ισάριθμες ήττες και μόνο στο μακρινό 1971 είχαν πραγματοποιήσει χειρότερο ξεκίνημα. Οι Αρνεμερς παραπαίουν αμυντικά και έτσι ο άσος στο 1.70 κρίνεται αδιάφορος κόντρα σε μια μαχητική Βααλβάικ. Στην ίδια τιμή θα προσφέρεται το πιο λογικό αμφίτερα και θα το… ενισχύσω με over στο 2.10. Καλές επιλογές.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Γκόου Αχέντ Ιγκλς – Σπάρτα Ροτ. 2 DNB 2.20
Φιτέσε – Βααλβάικ Over & G 2.10

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr