Στέφανος Γιωτάκης

Με… φόρα η Τβέντε!

Κυριακή, 28 Αυγούστου 2022 - 01:24

Ημέρα των φιλοξενούμενων κρίνεται η Κυριακή όπου θα ποντάρω σε δύο διπλά στα όρια του 2.00.

Με… φόρα η Τβέντε!

Σε δύο διπλά κατέληξα στο «γεμάτο» πρόγραμμα της Κυριακής. Ποντάρω σε φόρμα, παράδοση στην… αγαπημένη Eredivisie, ενώ θα δοκιμάσω την τύχη μου και στην… δική μας, Super League όπου θα εμπιστευθώ τον φιλόδοξο φέτος Παναθηναϊκό στην πρώτη απαιτητική εκτός έδρας αποστολή της σεζόν.

Ξεκινώ με την πρώτη κατηγορία της Ολλανδίας με το λογικό διπλό της Τβέντε στην έδρα της Φόλενταμ. Όπως αναμενόταν, η Φόλενταμ έχει ξεκινήσει προβληματικά τη σεζόν, προερχόμενη από βαριά ήττα στο πρώτο εντός έδρας ματς στην κατηγορία μετά από 13 χρόνια. Την συνοδεύουν δυσοίωνες προβλέψεις, διαθέτει άλλωστε ένα ρόστερ με ελάχιστες παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο και οι φιλόδοξοι και ενιοχυμένοι Τούκερς που μετρούν ήδη δύο στα δύο στο ξεκίνημα της σεζόν, έχουν τον πρώτο λόγο. Λογικό το διπλό, το ενισχύω με over 1,5 στα όρια του 2.00.

Συνεχίζω με τα… δικά μας και το διπλό του Παναθηναϊκού στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ που βρίσκεται σε πτώση τις τελευταίες ώρες. Οι γηπεδούχοι δεν έπεισαν στην πρεμιέρα όπου παρότι προηγήθηκαν, γνώρισαν την ήττα στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο. Περιμένω την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να πετύχει στο πρώτο εκτός έδρας τεστ της σεζόν. Οι «πράσινοι» ενισχύθηκαν φέτος, διαθέτουν αρκετές ποιοτικές λύσεις στην επίθεση και περιμένω να εκμεταλλευτούν τις αμυντικές αρρυθμίες των Κρητικών. Καλές επιλογές.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Φόλενταμ – Τβέντε 2 & Over 1,5 1.95
ΟΦΗ – Παναθηναϊκός 2 1.93

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.