Στέφανος Γιωτάκης

Με… φόρα η Τσβόλε!

Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2022 - 00:43

Σε δύο διπλά από την «μικρή» κατηγορία της Ολλανδίας κατέληξα στο πρόγραμμα της Παρασκευής ποντάροντας κυρίως στην φόρμα της πρωτοπόρου Τσβόλε.

Με… φόρα η Τσβόλε!


Ξεκινώ με το συνδυαστικό διπλό της Τσβόλε στην έδρα της Ντεν Μπος στην «μικρή» κατηγορία της Ολλανδίας. Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες, καθώς οι γηπεδούχοι έχουν να επιδείξουν μόνο το απρόσμενο διπλό στην Χάγη στα πρώτα ματς και κάθε άλλο παρά πείθουν στο ξεκίνημα της σεζόν. Η Τσβόλε από την άλλη έχει ξεκινήσει εξαιρετικά την σεζόν με τέσσερα στα τέσσερα και αφήνουν υποσχέσεις τίτλου. Το διπλό έχει… κατρακυλήσει τις τελευταίες ώρες και θα το συνδυάσω με over που αβαντάρεται από τα αποτελέσματα και των δύο ομάδων. Το combo πληρώνει κάτι περισσότερο από το 2.00 και αποτελεί την βασική επιλογή της ημέρας.

Συνεχίζω στην Keuken Kampioen Divisie και το διπλό της Αλμίρε στην έδρα της Χέλμοντ. Οι γηπεδούχοι πασχίζουν να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί φέτος όπως μαρτυρούν και τα αποτελέσματα, καθώς μετρούν τέσσερις ήττες στις ισάριθμες πρώτες αγωνισιτκές και… φλερτάρουν με αρνητικό ρεκόρ. Ο τεχνικός Σβεν Σβίνεν βρίσκεται προ της εξόδου και περιμένω την Αλμίρε να πανηγυρίσει το πρώτο φετινό διπλό. Η Αλμίρε έχει άλλωστε ικανοποιητική εικόνα φέτος μπροστά στο κοινό της και έχει ιδανική ευκαιρία να πανηγυρίσει και εκτός έδρας κόντρα στην χειρότερη ενδεχομένως ομάδα της κατηγορίας. Στο 2.00 το διπλό και θα χωρέσει στο παιχνίδι μου.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Ντεν Μπος – Τσβόλε 2 & Over 2.05
Χέλμοντ – Αλμίρε 2 2.00

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr