Στέφανος Γιωτάκης

Σάββατο με Μαλίν!

Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου 2022 - 00:37

Σε δύο combo bet από τα φαβορί σε Ολλανδία και Βέλγιο θα… παλέψουμε με το θηρίο στο «γεμάτο» πρόγραμμα του Σαββάτου.

Σάββατο με Μαλίν!

Ξεκινώ με τον combo άσο της Μαλίν κόντρα στην Σερένγκ στην Α’ Βελγίου. Οι γηπεδούχοι δεν αποτελούν υπόδειγμα σταθερότητας αλλά έχουν τον πρώτο λόγο κόντρα στην πιο αδύναμη ομάδα της κατηγορίας και ο άσος έχει πάρει ήδη παιχνίδι και βρίσκεται σε πτώση τις τελευταίες ώρες. Οι φιλοξενούμενοι έχουν περιοριστεί σε μόλις ένα τρίποντο, επιδεικνύουν πολλές επιθετικές αδυναμίες και δεν πείθουν πως μπορούν να αναστατώσουν το φαβορί. Συνδυάζω τον άσο με ποντάρισμα τερμάτων όπως… αρέσκεται φέτος η Μαλίν και το combo πληρώνει στο 1.82.

Συνεχίζω στην γειτονική Ολλανδία, με το συνδυαστικό διπλό της Φέγενορντ στην έδρα της παραπαίουσας Γκόου Αχέντ Ιγκλς. Οι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει αποκαρδιωτικά τη σεζόν, παραμένουν χωρίς βαθμό μετά από τέσσερις αγωνιστικές, δεν εχουν καν σκοράρει στα τρία ματς και από νωρίς φαντάζουν από τα φαβορί για μια από τις δύο τελευταίες θέσεις. Οι Ροτερντάμερς από την άλλη έχουν ξεκινήσει όπως αναμενόταν εξαιρετικά και από νωρίς θέτουν τις βάσεις για μια ανταγωνιστική σεζόν. Οι νεοφερμένοι αφήνουν υποσχέσεις, με τον εξτρέμ Ντιλροσάν να αφήνει υποσχέσεις και να έχει σκοράρει. Το 1.40 στο διπλό είναι βέβαια αδιάφορο αλλά με συνδυαστικό γκολ από τον 24χρονο εξτρέμ προσφέρεται στο 3.10 και εκτιμώ πως αξίζει το ρίσκο. Καλές επιλογές.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Μαλίν – Σερένγκ 1 & Over 1,5 1.82
Γκοου Αχεντ Ιγκλς – Φέγενορντ 2 & Γκολ Ντιλροσάν 3.10

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr