Στέφανος Γιωτάκης

Φεστιβάλ τερμάτων στο 1.97!

Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2022 - 00:44

Η στήλη θα πορευτεί σε «οράνιε» μονοπάτια στο πρόγραμμα της Παρασκευής με επιλογές από τις δύο κατηγορίας της Ολλανδίας.

 

Φεστιβάλ τερμάτων στο 1.97!

Ξεκινώ με ένα πρόωρο ντέρμπι έξι βαθμών ανάμεσα στη Φόλενταμ και την Γκόου Αχέντ Ιγκλς στην Eredivisie. Οι νεοφώτιστοι όπως αναμενόταν αδυνατούν να κοιτάξουν στα μάτια τις περισσότερες ομάδες της κατηγορίας, έχοντας περιοριστεί σε ένα μόλις τρίποντο στο μοναδικό ματς που δεν δέχτηκαν γκολ. Φέτος, μετρούν ήδη over τέσσερα 3,5 σε πέντε αγωνιστικές και περιμένω… μια από τα ίδια κόντρα στην επίσης προβληματική αμυντικά, Γκόου Αχέντ Ιγκλς.

Οι φιλοξενούμενοι μετρούν πέντε ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις και στο Φόλενταμ… ψάχνουν απαντήσεις. Το σετ μαρτυρά το αμφίρροπο της αναμέτρησης και θα προσπεράσω σημείο, επιλέγοντας over 3 στις… παρυφές του 2.00.

Στην "μικρή" κατηγορία της χώρας, θα εμπιστευθώ τον Αγιαξ Β' για διπλό στην έδρα της Ος. Στην μετριότητα κινείται και αυτή την χρονιά η Ος που δεν δείχνει ικανή να αναστατώσει τους πιτσιρικάδες του Αγιαξ. Οι φιλοξενούμενοι εντυπωσίασαν στο τελευταίο ματς όπου συνέτριψαν 4-0 την εκ των φαβορί για την άνοδο Χεράκλες ενώ νωρίτερα είχαν διασύρει την επίσης ισχυρή Ντε Γκράαφσαπ (5-1). Οι πιτσιρικάδες ποντάρουν και φέτος στην επίθεση και δείχνουν ικανοί για μια ακόμη ανταγωνιστική σεζόν και έχουν τον πρώτο λόγο στην Βραβάνδη. Οι γηπεδούχοι κινούνται και φέτος στα «χαμηλά» και το λογικό διπλό προσφέρεται στο 2.02. Καλές επιλογές.

EKTIMHΣΕΙΣ:

Φόλενταμ – Γκόου Αχεντ Ιγκλς Over 3 1.97
Ος – Αγιαξ Β’ 2 2.02

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr