Στέφανος Γιωτάκης

Combo στη Λεωφόρο!

Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2022 - 00:41

Σε ένα… ενισχυμένο φαβορί και ένα ποντάρισμα τερμάτων κατέληξα στο πρόγραμμα του Σαββάτου.

Combo στη Λεωφόρο!

Θα ξεκινήσω με Α’ Βελγίου όπου θα ποντάρω στον συνδυασμό γκολ/γκολ με over στην αμφίρροπη αναμέτρηση Σαρλερουά – Βέστερλο που αβαντάρεται από τους αριθμούς και των δύο. Η ομάδα του Γουιλ Στιλ παρουσιάζεται ανταγωνιστική αλλά με πολλές μεταπτώσεις στην απόδοση της και χαρακτηριστικό είναι πως έχει κρατήσει μόλις μια φορά το μηδέν στην εστία της φέτος. Και στα τέσσερα τελευταία ματς επαληθεύτηκε ο συνδυασμός γκολ/γκολ με over και περιμένω μια από τα… ίδια κόντρα στους νεοφώτιστους που με την σειρά τους αρέσκονται στα «μεγάλα» σκορ φέτος καθώς μετρούν πέντε Over & G στα επτά έως τώρα ματς. Ο συνδυασμός πληρώνει 2.02.

Θα ποντάρω και στην επικράτηση του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΣ όπου ενισχύω τον άσο με ειδικές επιλογές. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικό ξεκίνημα, μετρώντας τέσσερα στα τέσσερα και αφήνει υποσχέσεις. Περιμένω να συνεχίσει το σερί και να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες έναντι στους μαχητικούς αλλά χωρίς την περυσινή ποιότητα φιλοξενούμενους. Ο ΠΑΣ έχει πετύχει μόλις δύο τέρματα φέτος και δεν πείθει πως μπορεί να… ταλαιπωρήσει την καλύτερη άμυνα έως τώρα της κατηγορίας. Συνδυάζω τον άσο με no goal και over 1,5 και το combo πληρώνει στο 2.47. Καλές επιλογές.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Σαρλερουά – Βέστερλο Over & G 2.02
Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα` 1& Over 1,5 & NG 2.47

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.