Στέφανος Γιωτάκης

Βέλγιο στο 2.05!

Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2022 - 11:25

Στενεύουν τα περιθώρια λάθους για τους «κόκκινους διαβόλους» που μπορούν να «καθαρίσουν» από νωρίς την αναμέτρηση με την ελλιπέστατη Ουαλία.

Βέλγιο στο 2.05!

Επιστροφή στην… κανονικότητα, καθώς οι αναμετρήσεις της Α΄ Κατηγορίας του Nations League μας επαναφέρουν σε… φυσιολογικους στοιχηματικούς ρυθμούς. Τις τελευταίες ημέρες «ταλαιπωρηθήκαμε» από αναμετρήσεις με λίγκες «χαμηλής» δυναμικής και τα ματς των εθνικών ομάδων είναι κάτι παραπάνω από… καλοδεχούμενα.

Θα ποντάρω και στα δύο ματς του 4ου ομίλου, όπου συνεχίζεται η μάχη των… γειτόνων για την πρώτη θέση. Η Ολλανδία έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο καθώς είχε επικρατήσει στον πρώτο αγώνα του Βελγίου και πέραν του +3, υπερτερεί σημαντικά και στην διαφορά τερμάτων πριν την «μετωπική» τους την Κυριακή στο Αμστερνταμ. Οι «οράνιε» χρειάζονται βέβαια το τρίποντο στην σημερινή αναμέτρηση στην Πολωνία και το διπλό προσφέρεται στο 2.07 που κρίνεται οριακά αποδεκτό. Συνετό κρίνεται και το αμφίτερμα, αλλά οι «μπουκ» έχουν «διαβάσει» σωστά το σετ και το 1.72 κρίνεται μέτριο.

Βασική επιλογή της ημέρας, θα αποτελέσει ο «ενισχυμένος» άσος του Βελγίου επί της Ουαλίας. Οι «κοκκινοι διάβολοι» καταδιώκουν την Ολλανδία και δεν… αντέχουν απώλεια βαθμών. Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεζ δέχεται πλέον κριτική και οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να πετύχουν μια πειστική εμφάνιση πριν τον «τελικό» με τους «οράνιε» την Κυριακή. Οι Ουαλοί αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα και δεν πείθουν πως μπορούν να αναστατώσουν το φαβορί. Ο άσος προσφέρεται σε αναμενόμενα «χαμηλή» τιμή και θα τον επιλέξω από το πρώτο ημίχρονο στο 2.05. Καλές επιλογές.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Πολωνία - Ολλανδία 2 2.07
Βέλγιο - Ουαλία 1/1 2.05

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr