Στέφανος Γιωτάκης

Βρήκε ρυθμό η Βίλεμ!

Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022 - 00:51

Με Nations League και Β’ Ολλανδίας καταπιάνεται η στήλη στο πρόγραμμα της Παρασκευής.

 

Βρήκε ρυθμό η Βίλεμ!

Ξεκινώ με την… αγαπημένη Β’ Ολλανδίας και το διπλό της Βίλεμ στην έδρα της Ος. Οι γηπεδούχοι κινούνται στα «ρηχά» και φέτος, έχοντας περιοριστεί σε μόλις δύο νίκες και αυτές μάλιστα κόντρα σε ομάδες νέων. Οι «τρικολόρ» από την άλλημ ξεκίνησαν μουδιασμένα την σεζόν αλλά πλέον «τρέχουν» ένα αήττητο πέντε αγωνιστικών και συνεχίζουν την καταδίωξη της κορυφής. «Κουβαλούν» άλλωστε και την στάμπα του φαβορί για τον τίτλο και περιμένω να πραγματοποιήσουν την αντεπίθεση τους. Λογικό το διπλό, μπορεί να συνδυαστεί και με ποντάρισμα τερμάτων και με over 1,5 πληρώνει στο 1.95.

Οι αναμετρήσεις για το Nations League ξεχωρίζουν βέβαια στο πρόγραμμα των επόμενων ημερών και στο πρόγραμμα της Παρασκευής, προχωρώ σε επιλογή ρίσκου με το καλοπληρωμένο γκολ/γκολ στο ματς της Γεωργίας με την Β. Μακεδονία. Η αναμέτρηση είναι καθοριστική για την μάχη της πρωτιάς καθώς οι γηπεδούχοι με τον φοβερό και τρομερό Κβαρατσκέλια βρίσκονται στο +3 από τους φιλοξενούμενους ενώ υπερτερούν και στην διαφορά τερμάτων. Οι φιλοξενούμενοι είναι… αναγκασμένοι να ρισκάρουν στην Γεωργία και ένα γρήγορο γκολ μπορεί να… αναστατώσει τους μπουκ που εκτιμούν πως το ματς θα κριθεί σε «χαμηλό» σκορ. Το γκολ/γκολ προσφέρεται στο 2.05 και θα «χωρέσει» στο παιχνίδι μου. Καλές επιλογές.


ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Ος – Βίλεμ 2 & Over 1,5 1.95
Γεωργία – Β. Μακεδονία G 2.05

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr