Στέφανος Γιωτάκης

Σώζει την παρτίδα η Σουηδία

Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022 - 02:07

Σε δύο «εθνικές» επιλογές κατέληξα στο πρόγραμμα της Τρίτης, με «παιχνίδι» σε πονταρίσματα τερμάτων.

Σώζει την παρτίδα η Σουηδία

Θα ξεκινήσω με under 2 στο φιλικό ματς της Σενεγάλης με το Ιράν που διεξάγεται στην Αυστρία. Περιμένω μια αναμέτρηση που θα κυλήσει σε χαμηλό τέμπο, ένεκα και της έλλειψης ουσιαστικού κινήτρου. Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές θα αποφύγουν τα ρίσκα καθώς ακολουθούν οι συλλογικές υποχρεώσεις και το σκορ δύσκολα θα ξεφύγει. Και οι δύο άλλωστε ομάδες, παραδοσιακά ποντάρουν στην άμυνα όπως μαρτυρούν και οι αριθμοί και περιμένω… οριακό σκορ που δύσκολα θα ξεπεράσει τα δύο τέρματα. Επιλέγω το ασιατικό under 2 στο αποδεκτό 2.20 ώστε να πάρω πίσω το ποντάρισμα μου σε περίπτωση που σημειωθούν δύο γκολ.


Συνεχίζω με Nations League και τον συνδυαστικό άσο της Σουηδίας κόντρα στην Σλοβενία. Οι Σκανδιναβοί παρουσιάστηκαν απρόσμενα προβληματικοί στην διοργάνωση, προέρχονται από μια σειρά αρνητικών αποτελεσμάτων και μοιραία βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο για να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Ο άσος προσφέρεται σε «φαγωμένη» τιμή βάσει φόρμας, αλλά και οι φιλοξενούμενοι δεν αποτελούν υπόδειγμα σταθερότητας με δεδομένες επιθετικές αδυναμίες. Περιμένω την Σουηδία να σταθεί στο… ύψος της όπως παραδοσιακά συνηθίζει εντός έδρας και να επαληθεύσει έναν άσο, που έχει πάρει ήδη παιχνίδι στην στοιχηματική αγορά. Θα ενισχύσω μάλιστα τον άσο με over 1,5 στο πιο αποδεκτό 2.22. Καλές επιλογές.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Σενεγάλη – Ιράν Under 2 2.20
Σουηδία – Σλοβενία 1& Over 1,5 2.22

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr