Στέφανος Γιωτάκης

Σταντάρ από τα παλιά!

Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022 - 00:43

Οι γηπεδούχοι έχουν την… τιμητική τους στο «γεμάτο» πρόγραμμα της Παρασκευής.

 

Σταντάρ από τα παλιά!

Στα γνώριμα… μονοπάτια των πρωταθλημάτων των Κάτω Χωρών θα ψάξουμε τον δρόμο προς το… ταμείο. Το «διάλειμμα» με τις αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε με θετικό στοιχηματικό πρόσημο και πλέον η συλλογική δράση θα είναι… non stop. Χαρακτηριστικό είναι πως οι ομάδες που έχουν και ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα δώσουν τουλάχιστον δέκα ματς σε 37 ημέρες!

Ξεκινώ με την… αγαπημένη Β’ Ολλανδίας και τον άσο της Ντεν Χάαγκ κόντρα στην ομάδα νέων της Αϊντχόφεν. Οι Χάγενερς σκόρπισαν απογοήτευση στο ξεκίνημα της σεζόν, αλλά με αργά και σταθερά βήματα δείχνουν να βρίσκουν επιτέλους ρυθμό. Για πρώτη φορά φέτος «τρέχουν» ένα αήττητο τριών αγωνιστικών και στο τελευταίο μάλιστα ματς επικράτησαν εκτός έδρας της πρωτοπόρου κι αήττητης μέχρι την προηγούμενη αγωνιστική, Τσβόλε. Οι φιλοξενούμενοι κινούνται στην μετριότητα και φέτος, αδυνατούν να βρουν λύσεις στην άμυνα και ο άσος στο 1.95 κρίνεται αποδεκτός.

Στο γειτονικό Βέλγιο θα εμπιστευθώ φόρμα και... φανέλα! Επιτέλους χαμόγελα στην Λιέγη καθώς η Σταντάρ με αργά αλλά σταθερά βήματα βρήκε ρυθμό και αφήνει υποσχέσεις. Η ομάδα του Ρόνι Ντέιλα μετρά πλέον τέσσερις κολλητές νίκες και καταδιώκει πλέον τους πρωτοπόρους. Αποτελεί το λογικό φαβορί κόντρα στην «λίγη» Σερένγκ που από νωρίς λογίζεται ως ένα από τα φαβορί για τον υποβιβασμό. Φέτος, έχει περιοριστεί σε μόλις δύο τρίποντα και μοιραία από νωρίς βρίσκεται εγκλωβισμένη στα χαμηλά βαθμολογικά στρώματα. Λογικός ο άσος, θα τον επιλέγω απο το πρώτο ημίχρονο και θα τον συνδυάσω με over 1,5 στο 2.65.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Ντεν Χάαγκ – Αϊντχόφεν Β’ 1 1.95
Σταντάρ Λ. – Σεραίνγκ 1/1 & Οver 1,5 2.65

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr