Στέφανος Γιωτάκης

Σάββατο βράδυ με 1.98!

Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2022 - 00:45

Σε δύο combo φαβορί κατέληξα στο πλούσιο πρόγραμμα του Σαββάτου με επιλογές στα όρια του διπλασιασμού.

Σάββατο βράδυ με 1.98!

Ξεκινώ με Βέλγιο και το διπλό της Γκενκ στην έδρα της Κορτράικ. Οι Λίμπουρχερς αφήνουν υποσχέσεις φέτος, καθώς μετά την ήττα της πρεμιέρας από την πρωταθλήτρια Κλαμπ Μπριζ, «τρέχουν» ένα εντυπωσιακό αήττητο επτά αγωνιστικών ενώ έχουν πετύχει τα περισσότερα τέρματα στην κατηγορία. Περιμένω να συνεχίσουν τις υψηλές πτήσεις στην έδρα της μέτριας Οστάνδης που παρουσιάζει πολλές μεταπτώσεις στην απόδοση της και αδυνατεί να αποκτήσει συνέπεια στην άμυνα. Λογικό το διπλό που μπορεί να συνδυαστεί με ποντάρισμα τερμάτων. Το διπλό με over 1,5 στο 2.05.

Συνεχίζω με Eredivisie και τον combo άσο της Τβέντε με την Φιτέσε. Οι Τούκερς παρουσιάζουν πολλές μεταπτώσεις στην απόδοση τους, χαρακτηριστικό είναι πως έχουν επικρατήσει της πρωτοπόρου Αϊντχόφεν, αλλά από την άλλη ηττήθηκαν από την εκ των ουραγών Φόλενταμ. Αποτελεί πάντως μια ομάδα που αναμένεται και φέτος να πρωταγωνιστήσει και ο στόχος της πρώτης τετράδας φαντάζει κάτι παραπάνω από εφικτός. Κόντρα στην προβληματική Φιτέσε, έχει τον πρώτο λόγο και ο άσος μπορεί να συνδυαστεί και με ποντάρισμα τερμάτων βάσει των αμυντικών προβλημάτων των φιλοξενούμενων. Η Φιτέσε προχώρησε μάλιστα σε αλλαγή τεχνικού και ο Φιλίπ Κοκού θα χρειαστεί χρόνο… προσαρμογής. Λογικός ο άσος, που με over 1,5 αγγίζει το 2.00.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Οστάνδη – Γκενκ 2 & Over 1,5 2.05
Τβέντε – Φιτέσε 1 & Over 1,5 1.98

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr