Στέφανος Γιωτάκης

Combo η Αντερλεχτ

Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2022 - 00:40

Σε ένα συνδυαστικό άσο και καλοπληρωμένο διπλό κατέληξα στο «γεμάτο» πρόγραμμα της Κυριακής.

Combo η Αντερλεχτ


Βασική επιλογή της ημέρας θα αποτελέσει ο combo άσος της Αντερλεχτ κόντρα στην Σαρλερουά στην Α’ Βελγίου. Οι «μοβ» ξέσπασαν στο τελευταίο ματς με την Κορτράικ (4-1) και δείχνουν να αποκτούν – επιτέλους – συνέπεια στην απόδοση τους. Φέτος, δεν κρύβουν άλλωστε τους υψηλούς στόχους και το ματς με την Σαρλερουά κρίνεται βατό για τα… κυβικά τους ώστε να συνεχίσουν την καταδίωξη των πρωτοπόρων. Οι φιλοξενούμενοι κινούνται στην μετριότητα φέτος, αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα στα μετόπισθεν και χαρακτηριστικό είναι πως έχουν κρατήσει μόλις μια φορά το μηδέν στην εστία τους. Λογικός ο άσος και θα τον ενισχύσω με over 1,5 στο 1.83.

Τέλος, θα κλείσω με το διπλό της Χέρενφεν στο Εμεν στην «μεγάλη» κατηγορία της Ολλανδίας. Οι γηπεδούχοι πασχίζουν να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί φέτος, καθώς έχουν περιοριστεί σε μόλις ένα τρίποντο, έχουν δεχτεί γκολ σε όλα τα ματς και μοιραία βρίσκονται από νωρίς εγκλωβισμένοι στα «χαμηλά» βαθμολογικά στρώματα όπως πάντως ανέμεναν οι περισσότεροι. Η Χέρενφεν από την άλλη πραγματοποιεί μια άκρως ανταγωνιστική πορεία, επιδεικνύοντας αμυντικές καθώς έχει ηττηθεί μόνο από τον «μεγάλο» Αγιαξ. Το διπλό προσφέρεται στο 2.45, κρίνεται αποδεκτό και θα χωρέσει στο παιχνίδι μου. Καλές επιλογές.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Αντερλεχτ – Σαρλερουά 1 & Over 1,5 1.83
Εμεν – Χέρενφεν 2 2.45

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr