Στέφανος Γιωτάκης

Παρασκευή με Τσβόλε στο 1.95!

Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2022 - 00:40

Σε «οράνιε» επιλογές κατέληξα στο πρόγραμμα της Παρασκευής, όπου θα εμπιστευθώ φαβορί με συνδυαστικές επιλογές.                  

Παρασκευή με Τσβόλε στο 1.95!

Θα ξεκινήσω με την αγαπημένη Β’ Ολλανδίας όπου πέραν του συνηθισμένου φεστιβάλ τερματων, θα ποντάρω στην Μάαστριχτ να μείνει όρθια στην έδρα της Ος. Αρχικά, και οι δύο ομάδες αρέσκονται σε «μεγάλα» σκορ και περιμένω… μια από τα ίδια. Οι φιλοξενούμενοι μετρούν 4/4 over εκτός έδρας φέτος, ενώ η ομάδα της Βραβάνδης 3/4. Και οι δύο μετρούν από 3/4 γκολ/γκολ στα τέσσερα τελευταία ματς και έτσι περιμένω τέρματα εκατέρωθεν. Οι Λίμπουρχερς αποτελούν μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις της σεζόν προερχόμενοι από σπουδαία νίκη, με ανατροπή μάλιστα, επι της ισχυρής Βίλεμ και έτσι αδικούνται από το σετ καθώς η Ος κινείται και φέτος στην μετριότητα. Ποντάρω έτσι στο Χ2, το συνδυάζω με over και το combo πληρώνει στο 3.15.

Θα επιμείνω στην «μικρή» κατηγορία της Ολλανδίας και το συνδυαστικό διπλό της Τσβόλε στην έδρα της Ντόρντρεχτ. Οι γηπεδούχοι προβληματίζουν όπως αναμενόταν και από νωρίς έχουν εγκλωβιστεί στις τελευταίες θέσεις. Η Τσβόλε από νωρίς έχει θέσει τις βάσεις για τον τίτλο φέτος και δεν θα λαθέψει. Το διπλό προσφέρεται όπως αναμενόταν σε «χαμηλή» τιμή και θα το ενισχύσω με over που έχει επαληθευτεί και στα τέσσερα εκτός έδρας ματς της Τσβόλε. Καλές επιλογές.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Ος – Μάαστριχτ X2 & Οver 3.15
Ντόρντρεχτ – Τσβόλε 2 & Over 1.95

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr