Στέφανος Γιωτάκης

Ρίσκο με Οστάνδη!

Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2022 - 00:44

Σε ένα ποντάρισμα τερμάτων και ένα καλοπληρωμένο διπλό κατέληξα στο «γεμάτο» πρόγραμμα του Σαββάτου.

Ρίσκο με Οστάνδη!

Θα ξεκινήσω με Α’ Ολλανδίας και το combo με γκολ στο ματς της Ναϊμέγκεν με την Εξέλσιορ. Οι γηπεδούχοι είναι… κολλημένοι με τις ισοπαλίες, παραδοσιακά δυσκολεύονται εντός έδρας και το σετ κρίνεται μοιραία υπερβολικό καθώς ο άσος προσφέρεται στο 1.50. Η Εξέλσιορ δεν πείθει πάντως για να την εμπιστευθούμε για κόντρα και έτσι δοκιμάζω την τύχη μου σε ποντάρισμα τερμάτων. Οι φιλοξενούμενοι αρέσκονται σε παιχνίδι αντεπιθέσεων και περιμένω να σκοράρουν στο «Χόφερτ» και έτσι να… βοηθήσουν στην εμφάνιση υψηλού σκορ. Ο συνδυασμός γκολ/γκολ με over πληρώνει στο 2.00 και θα «χωρέσει» στο παιχνίδι μου.

Στο γειτονικό Βέλγιο θα εμπιστευθώ την Οστάνδη για διπλό στο Σερένγκ. Οι γηπεδούχοι έχουν περιοριστεί σε μόλις τρία τρίποντα μετά από δέκα αγωνιστικές, επιδεικνύοντας αδυναμίες σε άμυνα και επίθεση και δεν με.. ξεγελά το απρόσμενο διπλό της προηγούμενης αγωνιστικής στην έδρα της Σταντάρ. Δεν… ξεκόλλησαν άλλωστε από τις τελευταίες θέσεις και γενικότερα περιμένω να πρωταγωνιστήσουν φέτος στο σήριαλ της παραμονής. Η πιο σταθερή Οστάνδη έχει αφήσει καλύτερες εντυπώσεις έχοντας δώσει πιο απαιτητικά ματς και μπορεί να εξαργυρώσει την ποιότητα της στην Λιέγη. Το διπλό προσφέρεται στο 2.45 και κρίνεται αποδεκτό. Καλές επιλογές.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Ναϊμέγκεν – Εξέλσιορ Over & G 2.00
Σερένγκ – Οστάνδη 2 2.45

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr