Στέφανος Γιωτάκης

Δράση αντίδραση στο 2.12!

Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2022 - 00:47

Παρασκευή με Ολλανδία καθώς και οι δύο επιλογές αλιεύτηκαν από τις αναμετρήσεις της 11ης αγωνιστικής στην Keuken Kampioen Divisie.

Δράση αντίδραση στο 2.12!

Ξεκινώ με την… αγαπημένη κατηγορίας της Ολλανδίας και τον άσο της Αλμίρε κόντρα στον Αγιαξ Β’. Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες, καθώς οι γηπεδούχοι μετρούν για πρώτη φορά φέτος τρεις κολλητές νίκες και αφήνουν υποσχέσεις. Ξεκίνησαν άλλωστε την σεζόν με υψηλές βλέψεις και το πλασάρισμα στην πρώτη οκτάδα είναι το μίνιμουμ των στόχων τους. Οι πιτσιρικάδες του Αγιαξ δυσκολεύονται φέτος, ιδίως στις εκτός έδρας αναμετρήσεις όπου παραμένουν χωρίς διπλό στα τελευταία 13 ματς. Στην τελευταία αναμέτρηση γνώρισαν απρόσμενη ήττα από την Αλμίρε και για πρώτη φορά φέτος συμπλήρωσαν τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη. Ο άσος πληρώνει στο 2.05.

Θα προσπεράσω τον άσο της Βέστερλο επί της Σερένγκ καθώς… ήθελα κάτι καλύτερο από το 1.55 και θα συνεχίσω με Β’ Ολλανδίας. Η Βίλεμ ξεκίνησε την σεζόν με την… στάμπα του φαβορί για την άνοδο να την συνοδεύει αλλά οι εμφανίσεις της κρίνονται… κυκλοθυμικές. Κόντρα στην «λίγη» Χέλμοντ που και φέτος κινείται στην μετριότητα, περιμένω να αντιδράσει και να στείλει… μηνύματα στους λοιπούς διεκδικητές του τίτλου. Το 1.85 στο διπλό κρίνεται ικανοποιητικό και θα το… ενισχύσω με over 1,5 στο 2,12 όπως συνηθίζουν οι «τρικολόρ».

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Αλμίρε – Αγιαξ Β’ 1 2.05
Χέλμοντ – Βίλεμ 2 & Over 1,5 2.12

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr