Στέφανος Γιωτάκης

«Τρένο» η Γκενκ!

Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2022 - 00:39

Σε εντυπωσιακή κατάσταση βρίσκεται η Γκενκ και το διπλό στο Λέουβεν αποτελεί την βασική επιλογή των επόμενων ημερών.

 

«Τρένο» η Γκενκ!

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει και έτσι θα εμπιστευθώ εκ νέου την Γκενκ που μας έχει δικαιώσει από το ξεκίνημα της χρονιάς και έχει τον πρώτο λόγο και στο Λέουβεν. Οι Λίμπουρχερς «τρέχουν» ένα εντυπωσιακό αήττητο δέκα αγωνιστικών με εννέα νίκες, σκοράροντας με… χίλιους και ένα τρόπους. Περιμένω να επικρατήσουν και στο Λέουβεν καθώς οι γηπεδούχοι είναι ομάδα που… παίζει ποδόσφαιρο και δεν κρύβεται. Ακολουθώ τους αριθμούς και των δύο, συνδυάζω το διπλό με over 1,5 και το combo προσφέρεται στο αποδεκτό 1.95.

Στην εφημερίδα εμπιστεύομαι την Χέρενφεν για διπλό στο Ντεφέντερ κόντρα στην Γκόου Αχέντ Ιγκλς και έτσι δοκιμάζω την τύχη μου σε άλλο ματς από το δύσκολο πάντως σημερινό πρόγραμμα της Eredivisie. Η Καμπούρ υποδέχεται τη Φιτέσε και το μοιρασμένο σετ μαρτυρά τις στοιχηματικές δυσκολίες της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι για πρώτη φορά φέτος «τρέχουν» ένα αήττητο δύο αγωνιστικών χωρίς να δεχτούν καν γκολ και δείχνουν να βρίσκουν λύσεις στα μετόπισθεν, αν και επιθετικά χρειάζονται δουλειά. Η Φιτέσε από την άλλη βελτιώθηκε μετά την αλλαγή τεχνικού χωρίς όμως αυτό να έχει μεταφραστεί σε βαθμούς. Περιμένω ένα «σφιχτό» ματς, το under έχει τύχη σε τιμές αουτσάιντερ.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Λέουβεν – Γκενκ 2 & Over 1,5 1.90
Καμπούρ – Φιτέσε Under 2.10

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr