Στέφανος Γιωτάκης

Ξεσπά η Τβέντε!

Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2022 - 00:57

Οι ισχυροί εντός έδρας Τούκερς θα επαληθεύσουν από νωρίς τον φαβοριτισμό τους κόντρα στην προβληματική και νευρική Γκρόνινγκεν.

Ξεσπά η Τβέντε!

Οι αναμετρήσεις του Βελγίου είναι πιο ενδιαφέρουσες στο πρόγραμμα της Κυριακής αλλά και πιο αμφίρροπες σε στοιχηματικό επίπεδο. Η Αντβέρπ δοκιμάζεται στην Λιέγη κόντρα στην βελτιωμένη φέτος Σταντάρ σε ένα «ανοιχτό» ματς όπως μαρτυρά και το σετ, ενώ στην πρωτεύουσα η Αντερλεχτ ψάχνει απαντήσεις κόντρα στην ευρωπαία Μπριζ. Το διπλό τον πρώτο λόγο αλλά θα περιμένω το live.

Θα ποντάρω αντιθέτως στον combo άσο της Τβέντε επί της Γκρόνινγκεν. Οι Τούκερς έχασαν τον… προσανατολισμό τους εσχάτως αλλά περιμένω να αντιδράσουν κόντρα στους προβληματικούς Βόρειους. Η ομάδα του Ρον Γιανς παρουσιάζεται ανταγωνιστική και φέτος, αλλά χωρις συνέπεια μακριά από το Ενσέντε, έχοντας ως βασικό σημείο αναφοράς την εντός έδρας δυναμική της όπου επικράτησε και της Αϊντχόφεν. Η Γκρόνινγκεν απογοητεύει, προερχόμενη από τρεις σερί ήττες, ο τεχνικός Βόρμουτ βρίσκεται προ της εξόδου και ο άσος μπορεί να επαληθευτεί από το πρώτο ημίχρονο.

Τέλος, θα κλείσω με ποντάρισμα τερμάτων στο ματς της Αλκμααρ με την Φέγενορντ επιμένοντας στην Α’ Ολλανδίας. Αυτό είναι μάλιστα το ντέρμπι της αγωνιστικής, με αρκετές ιδιαιτερότητες καθώς ο τεχνικός της Φέγενορντ, Αρνε Σλοτ βρισκόταν στον πάγκο της Αλκμααρ για αρκετά χρόνια και αποχώρησε όταν έγινε γνωστή η συμφωνία του με τους Ροτερντάμερς. Δεν θα μπλέξουμε με σημείο, ακολουθούμε τους αριθμούς και κρατάμε τον συνδυασμό γκολ/γκολ με over (1.95). Η ΑΖ μετρά πέντε στα έξι γκολ/γκολ με over σε όλες τις διοργανώσεις ενώ η Φέγενορντ οκτώ over στα δέκα τελευταία ματς. Καλές επιλογές.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Τβέντε – Γκρόνινγκεν 1/1 & Over 1,5 2.25
Αλκμααρ – Φέγενορντ Over & G 1.98

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr